ЗАТЛЪСТЯВАНЕТО  |  КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯ

Правилното дишане води до сваляне на излишните килограми

Автор: experienced  |  Дата: 20.11.2011 20:46

От две години практикувам диафрагмено дишане. В резултат стопих 20 годишните си сланини , забравих за лекарствата за кръвно, наспивам се точно за 5 часа, и са чувствам по-добре отколкото преди 20 години, когато бях на 30. Това е чудо, в перфектно настроение съм, при това си ям винаги и каквото поискам. Никога не съм консумирала толкова хляб и сладко. Талията ми от 108 см е вече 87 и намалява. Това не е шега, а здраве и последователност да го практикуваш по всяко време и навсякъде.
Стойчева

Автор: mi6o  |  Дата: 3.03.2010 18:58

Поне да си бяхте погледнали данните. Гриър я осъдиха преди 7 години задето лъже за това отслабване. Да, правилното дишане е изключително важно, но не пробутвайте идиотщините, че с 15 минути на ден може да се свалят килограми. Аз със 90 минути на ден потене като свиня едвам свалям по кило на седмица, понякога и по-малко. Най-добре свалете статията, защото и в България има затлъстели хора, а това само ще си ги остави такива, дори и да искат да отслабнат.

НАПИШИ КОМЕНТАР:
* ИМЕ: E-MAIL:
* КОМЕНТАР:
  * КОД ЗА СИГУРНОСТ:   Въведете кода от картинката: security code

* Полетата маркирани със звезда са задължителни. Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван публично.

Тъй като бихме искали форумът да е място за честни, откровени и интересни мнения, най-любезно молим да използвате учтив и неагресивен тон в постингите си.
Всяко мнение, което подтиква към расова или полова ненавист, към тероризъм, както и написаното на вулгарен език, ще бъде изтривано веднага. Откровени рекламни съобщения, особено тези с поставени хиперлинкове без никаква връзка с обсъжданите теми, ще бъдат квалифицирани като спам и няма да бъдат толерирани.