НОВИНИ  |  КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯ

Ухапванията на котки са опасни за здравето

Автор: Elena  |  Дата: 20.02.2014 12:33

По-голяма глупост не бях чела скоро. Не съм медицинско лице, но от както се помня имам котка и не съм имала никакви здравословни проблеми. Напротив, изключително съм благодарна на моите родители, че още от съвсем крехка възраст са възпитавали у мен толерантността и грижата към по-слабия. Това ми помогна да стана човек, а не бездушно човекоподобно без цел и посока, на което всички останали(включително животинките) са му виновни. Хора осъзнайте се, толкова по-градивни неща има, за които да пишете.

Автор: Michael  |  Дата: 19.02.2014 16:24

Не мога да разбера каква е тая мания да се изкарат животните едва ли не напаст - без дискриминация по вид, раса и пол (инспирирано от условията за коментиране). Напоследък чувам и виждам какви ли не глупости, наоколо има снобясали особи готови да избият всичко живо, защото щяло да ги зарази - имайте пред вид, че има и зарази за психическото здраве, а при нивото на нашата журналистика от мухата се прави слон просто ей така.

НАПИШИ КОМЕНТАР:
* ИМЕ: E-MAIL:
* КОМЕНТАР:
  * КОД ЗА СИГУРНОСТ:   Въведете кода от картинката: security code

* Полетата маркирани със звезда са задължителни. Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван публично.

Тъй като бихме искали форумът да е място за честни, откровени и интересни мнения, най-любезно молим да използвате учтив и неагресивен тон в постингите си.
Всяко мнение, което подтиква към расова или полова ненавист, към тероризъм, както и написаното на вулгарен език, ще бъде изтривано веднага. Откровени рекламни съобщения, особено тези с поставени хиперлинкове без никаква връзка с обсъжданите теми, ще бъдат квалифицирани като спам и няма да бъдат толерирани.