ИНТЕРЕСНО  |  КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯ

Теглото на детето зависи от бащата

Автор: ния  |  Дата: 29.01.2014 23:23

ОПРАВДАНИЕТО -НЕ МОГА ДА ГОТВЯ-НА МЪЖЕ Е ЧИСТО И ПРОСТО-НЕЖЕЛАНИЕ И МЪРЗЕЛ КАКТО ЖЕНИТЕ ИМАТ ДВЕ РЪЦЕ ТАКА И МЪЖЕТЕ ИМАТ У НАС ТОЗИ ФИЛМ ГО НЯМА

Автор: Йоанна  |  Дата: 8.02.2013 18:44

Възмутена съм от последното изречение на статията: "Заетите домакини имат много по-малко време да приготвят вкусна и здравословна храна за семейството си и по-често купуват готови и мазни продукти, с които жените да си откраднат малко време за себе си."
Какво означава това?? Да не би бащата да не е равностоен член на това домакинство, та това да не важи в същата степен и за него? Излиза, че ако децата затлъстяват, вината за това е на заетата майка анти-домакиня, която не готви, за да "открадне време за себе си"? Засрамете се, с тези дебелашки балкански изказвание завинаги ще си останем в каменната ера!

НАПИШИ КОМЕНТАР:
* ИМЕ: E-MAIL:
* КОМЕНТАР:
  * КОД ЗА СИГУРНОСТ:   Въведете кода от картинката: security code

* Полетата маркирани със звезда са задължителни. Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван публично.

Тъй като бихме искали форумът да е място за честни, откровени и интересни мнения, най-любезно молим да използвате учтив и неагресивен тон в постингите си.
Всяко мнение, което подтиква към расова или полова ненавист, към тероризъм, както и написаното на вулгарен език, ще бъде изтривано веднага. Откровени рекламни съобщения, особено тези с поставени хиперлинкове без никаква връзка с обсъжданите теми, ще бъдат квалифицирани като спам и няма да бъдат толерирани.