СЕКС  |  КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯ

Проблем с ерекцията – как се лекува?

Автор: Кирил  |  Дата: 6.11.2018 14:48

И аз имах проблем с ерекцията , но откакто взимам Black Ant черна мравка, и нямам засечки в леглото. ИЗдържам много повече време от преди
Взимам ги от тук https://www.sexshop.bg/naturalni-tabletki-za-erekciya-ot-cherna-mravka.html
Ако някой друг ги е пробвал да изкаже мнение :)

Автор: Anatoli  |  Дата: 23.02.2018 02:43

Imam problem s prazneneto mnogo barzo go pravq

Автор: Николай  |  Дата: 16.11.2017 14:24

На 36 съм и от доста време имам проблем е ерекцията трудно ми става и когато това се случи да ми стане малко след това ми спада немогат да правя нищо и дали от това или не незнам но нямам и желание за секс

Автор: ддд  |  Дата: 28.08.2016 16:02

Здравейте, в статията не е споменато че хората с подобен проблем имат още една алтернатива за справяне. Това са натуралните продукти. Отлична комбинация от растителни екстракти и отлична пропорция между съставките има в продукта Вигрикс турбо.

Автор: анонимен  |  Дата: 4.03.2012 20:05

Не знам дали тука като коментар да го пиша или някъде другаде , но искам да питам специалисти , които могат да ми помогнат.Аз съм момче с нормално телосложение,тренирам когато мога , не пуша , от доста време не пия (алкохол) , като цяло си живея в нормите.Но имам проблем от няколко месеца с задържането на ерекцията , ако правилно се изразявам.И общо взето нямам \"апети\" , желание за секс.На 18 съм.Приемам всякаква помощ :)

НАПИШИ КОМЕНТАР:
* ИМЕ: E-MAIL:
* КОМЕНТАР:
  * КОД ЗА СИГУРНОСТ:   Въведете кода от картинката: security code

* Полетата маркирани със звезда са задължителни. Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван публично.

Тъй като бихме искали форумът да е място за честни, откровени и интересни мнения, най-любезно молим да използвате учтив и неагресивен тон в постингите си.
Всяко мнение, което подтиква към расова или полова ненавист, към тероризъм, както и написаното на вулгарен език, ще бъде изтривано веднага. Откровени рекламни съобщения, особено тези с поставени хиперлинкове без никаква връзка с обсъжданите теми, ще бъдат квалифицирани като спам и няма да бъдат толерирани.