СЕКС  |  КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯ

Генитален херпес – какво не знаете?

9 януари 2012 16:40 / д-р Мария Цветкова | Коментари: 4 | » Коментирай | Обратно към новината
Автор: Lizzie  |  Дата: 6.02.2024 14:40

Бях излекуван от херпес с билкови лекарства от r.buckler11@gmail.com

Автор: miss nick  |  Дата: 12.03.2019 15:47

Наистина съм много щастлив за голямата помощ, която ми беше оказала Dr.drfuman, аз съм тук, за да дам показанията си за лекар, който ми помогна в живота ми. Аз и съпругът ми бяхме заразени с ХЕРПЕС СИМПЛЕКС ВИРУС преди 4 години, отидохме в много болници, за да лекуваме, но нямахме решение, до един верен ден видяхме блог, в който д-р Дрфуман излекуваше жена, която също имаше херпес. ние (Аз и Съпругът ми) решихме да се свържем с него, което направихме, той ни помоли да купим някои неща, без да забравяме, че му изпращаме парите, от които ще се нуждае за закупуване на необходимите артикули, Той кастира магията и ми изпрати някои билки. Той ме помоли да отида за проверка след 7 дни на заклинание, за щастие за мен бяха тествани херпес отрицателни, сега вярвам всички тези Свидетелства за него в интернет, той е наистина велик човек, ако преминавате през същия проблем и имате нужда от помощ можете да се свържете с великия билкар (стр
drfumansolutiontemple99@gmail.com

Автор: Отговорче  |  Дата: 18.01.2012 19:32

Ако си жена - направи си намазка за папилома вирус - ПАП тест. Някои от формите му могат да са опасни. Ако си мъж - ползвай презерватив с гаджето/жената и другите партньори, као са повече. Оралният секс с мъж, заразен с човешки папилома вирус може в много редки случаи да доведе до рак на гърлото - ползвайте някои от ароматизираните презервативи, освен ако не обичате вкуса на силиконова смазка.. Ама тва го пиша само да те накарам да отидеш на лекар, а не да заместя отиването..

Автор: Pitanka  |  Дата: 9.01.2012 21:46

Be, imame edni kato bradavici naposledyk... dali e vyzmojno da e herpes tva? Offf mn me e strah da ida na lekar

НАПИШИ КОМЕНТАР:
* ИМЕ: E-MAIL:
* КОМЕНТАР:
  * КОД ЗА СИГУРНОСТ:   Въведете кода от картинката: security code

* Полетата маркирани със звезда са задължителни. Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван публично.

Тъй като бихме искали форумът да е място за честни, откровени и интересни мнения, най-любезно молим да използвате учтив и неагресивен тон в постингите си.
Всяко мнение, което подтиква към расова или полова ненавист, към тероризъм, както и написаното на вулгарен език, ще бъде изтривано веднага. Откровени рекламни съобщения, особено тези с поставени хиперлинкове без никаква връзка с обсъжданите теми, ще бъдат квалифицирани като спам и няма да бъдат толерирани.