ГРИЖА ЗА МАЙКАТА  |  КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯ

45 години – новата златна възраст за жените

Автор: Програми златна възраст  |  Дата: 17.03.2014 13:31

Не мисля че красотата на една жена може да угасне ако тя продължава да се чувства красива и най вече още по щастлива разбира се.Точно при тази златна възраст като че ли те стават изключително уверени и удовлетворени от това,което са постигнали и с всичко това излъчват много добро емоции и хората ги харесват още повече.Не мога да разбера това вечно да си на някакъв диета и вид режим, но за някои това се е превърнал в начин на живот, но пък в крайна сметка веднъж се живее аз съм на този принцип и всичко сладко е за мен.

Автор: Изгодни програми златна възраст  |  Дата: 9.12.2013 11:53

Удивително е това, че резултатите показват, че на 45 години представителките на нежния пол преживяват своята златна ера, обръщайки повече внимание на здравето и красотата си. В този период дамите забравят за спиртните напитки и отказват цигарите, съобщават от БГНЕС.Това е една невероятна новина, която мен лично не ме учудва.Тогава жените вече са се погрижили за своите деца и им остава достатъчно свободно време за да гледнат себе си в което няма нищо лошо, една жена винаги е красива стига да знае как с малко да го покаже и да го подчертае.Хубаво е да има спорт със спорта поне е гаранция за едно хубаво и стегнато тяло.

НАПИШИ КОМЕНТАР:
* ИМЕ: E-MAIL:
* КОМЕНТАР:
  * КОД ЗА СИГУРНОСТ:   Въведете кода от картинката: security code

* Полетата маркирани със звезда са задължителни. Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван публично.

Тъй като бихме искали форумът да е място за честни, откровени и интересни мнения, най-любезно молим да използвате учтив и неагресивен тон в постингите си.
Всяко мнение, което подтиква към расова или полова ненавист, към тероризъм, както и написаното на вулгарен език, ще бъде изтривано веднага. Откровени рекламни съобщения, особено тези с поставени хиперлинкове без никаква връзка с обсъжданите теми, ще бъдат квалифицирани като спам и няма да бъдат толерирани.