Коледната промоция на Natalia

14 декември 2011 09:45 / ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ | Коментари: 0
Коледната промоция на Natalia

ПРЕССЪОБЩЕНИЕ

Коледните и новогодишните празници наближават, време е за подаръци! Изящните подаръчни пакети на NATALIA са идеалният коледен подарък за младото семейство. Само сега – до края на месец декември, ще можете да ги закупите с отстъпка от 25% във всички търговски обекти и онлайн магазини, които предлагат марката.

Продуктите NATALIA съдържат само най-високо качество БИО съставки, използват грижливо подбрани аромати, които не предизвикват алергии, не съдържат вредни съставки, парабени, ланолин, изкуствени аромати или оцветители и са ръчно изработени в екологично чистия район Девън, Англия.

Пакетите на Natalia съпровождат младото семейството през всички важни моменти от бременността, раждането и първите стъпки след раждането на бебето. Пакетите създават пълна хармония между духа и тялото, обединявайки предимствата на масажа и ароматерапията. Така бъдещите майки могат да се отдадат на пълна релаксация и наслада по време на бременността и след раждането, както и да поддържат кожата си красива и здрава. А бебешката козметика на Natalia съдържа само най-чисти и качествени БИО съставки, които защитават и подхранват нежната бебешка кожа, без да предизвикват дразнене и алергии.

Релаксиращ пакет за бременни Natalia, който включва продукти за ПЪЛНА РЕЛАКСАЦИЯ по време на бременността – пяна за отпускаща вана през бременността, ободряващ ментов рол-он против сутрешното гадене, както и подхранващо кожата олио за масаж.

Пакет „Красива бременност Natalia“, който съдържа продукти за ЦЯЛОСТНО ПОДХРАНВАНЕ на тялото, докато то се променя – подхранващо масло против стрии, освежител за уморени крака и хидратиращ ексфолиант за красиво тяло и нежна кожа по време на бременността.

Пакет за раждането Natalia, предназначен за ЦЯЛОСТНА ПОДГОТОВКА непосредствено преди раждането – успокояващо олио за масажи, отпускаща смес за вана, както и рол-он за освежаване преди и по време на раждането. Продуктите са особено полезни, ако бъдещата майка е избрала да ражда по естествен път.

Пакет „Първи стъпки на новото семейство Natalia“ за ПЪЛНА ХАРМОНИЯ в новия семеен живот, който съдържа както продукти за бебето, така и глезотийки за мама – бебешко масажно олио, универсален балсам за бебешка кожа, пяна за възстановяване на силите след раждането, както и рол-он за бързо освежаване с незабавен възстановителен ефект. Масажирането на бебето, вниманието един към друг и времето, прекарано заедно в първите седмици, ще дадат на новото семейство възможно най-добрия старт.

Пакет „Радост за бебето Natalia“ за МАКСИМАЛЕН КОМФОРТ на бебето. Пакетът включва бебешки шампоан за глава и тяло, бебешко масажно олио, масло за нежната кожа на бебешкото дупе, както и универсален балсам за суха или напукана бебешка кожа.

Пакет „Наслада за мама Natalia“ с продукти, носещи ПЪЛНО УДОВЛЕТВОРЕНИЕ на всички майки – пяна за чувствена и успокояваща вана, подхранващ балсам и детоксикиращ ексфолиант за пречистване на кожата след раждането.

Възползвайте се от промоцията на NATALIA и дарете младото семейство с хармония, наслада и зареждащо докосване от природата.

Опции: Изпрати на приятел, Абонирай се за дума
Сподели:
Novinite.bg
Виж коментари (0)   |   » Коментирай
СВЪРЗАНИ СТАТИИ
ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ
Няма коментари
НАПИШИ КОМЕНТАР:
* ИМЕ: E-MAIL:
* КОМЕНТАР:
  * КОД ЗА СИГУРНОСТ:   Въведете кода от картинката: security code

* Полетата маркирани със звезда са задължителни. Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван публично.

Тъй като бихме искали форумът да е място за честни, откровени и интересни мнения, най-любезно молим да използвате учтив и неагресивен тон в постингите си.
Всяко мнение, което подтиква към расова или полова ненавист, към тероризъм, както и написаното на вулгарен език, ще бъде изтривано веднага. Откровени рекламни съобщения, особено тези с поставени хиперлинкове без никаква връзка с обсъжданите теми, ще бъдат квалифицирани като спам и няма да бъдат толерирани.
ОЩЕ ОТ BEAUTY & SPA:

Има лесен лек от народната медицина против миризливи крака

7.03.2017 / Екип на Doctoronline.bg (Коментари: 2)

Миризливи крака е изключително неприятно усещане, което може да бъде избегнато с помощта на народната медицина

» Прочети

Лесни съвети за здрави нокти

27.02.2017 / Екип на Doctoronline.bg (Коментари: 0)

Как да укрепим нотките и да им помогнем да растат здрави и красиви. » Прочети

Грижа за краката през зимата

20.02.2017 / Екип на Doctoronline.bg (Коментари: 0)

Грижите за краката се oставят oбикновено на последно място. » Прочети

Какво казват ноктите за здравето?

Състоянието на нашите нокти може да ни подскаже за състоянието на цялото ни тяло. » Прочети

Да премахнем тъмните петна по кожата (част 2)

27.11.2016 / Екип на Doctoronline.bg (Коментари: 0)

Ето останалите средства за премахване на петна по кожата, които можем да приложим в домашни условия:

» Прочети

Да премахнем тъмните петна по кожата (част 1)

26.11.2016 / Екип на Doctoronline.bg (Коментари: 0)

Тъмните петна са знак за някаква "повреда" на кожата. » Прочети

Маски за коса в домашни условия

25.11.2016 / Екип на Doctoronline.bg (Коментари: 0)

Всяка дама иска да има здрава и хубава коса. » Прочети

Ето няколко хитрини за красота

23.11.2016 / Екип на Doctoronline.bg (Коментари: 0)

Бебешка пудра (талк)

» Прочети

Коя е най-болезнената козметична процедура?

22.03.2013 (Коментари: 3)

Нова козметична процедура обещава да подмлади видимо кожата ви само след първия път, но изисква минути на ужасно страдание, предаде БГНЕС.

» Прочети

Босилекът в козметиката

21.11.2012 / Екип на Doctoronline.bg (Коментари: 0)

Малко позната, дори екзотична съставка е босилекът в козметиката. » Прочети