Как да оформим перфектното дупе?

15 ноември 2011 12:15 / д-р Мария Цветкова | Коментари: 0
Как да оформим перфектното дупе?

Според редица проучвания силният пол намира за най-сексапилна част от женското тяло задните части. На второ място се подреждат гърдите, а едва на трето идва лицето. Ако не харесваме гърдите или лицето си, по-трудно можем да променим нещо без оперативна намеса, но за сметка на това дупето е изградено основно от мускули. Мускулите, както всички знаем, е нещо, което можем с упражнения и подходящо хранене да моделираме. Научете от нас най-ефикасните упражнения за красиво, стегнато и кръгло дупе.

За упражненията ще са ви нужни:

  • гимнастическа постелка или някакво килимче, което не се пързаля много на пода;

  • маратонки или кецове;

  • гирички или друга тежест. Можете сами да си направите тежести, ползвайки пълни с вода бутилки.

И така, време е да научите как да направите задните си части неустоимо секси:

Заден мост. Легнете на постелката по гръб, приберете ръцете към тялото, свийте коленете, като се стремите стъпалата да са близо до дупето ви. От тази позиция се повдигнете нагоре, ползвайки опората на ръцете и стъпалата. Повдигайте се от пети, за да е по-голямо натоварването на задните части. Колкото по близо са стъпалата до дупето, толкова по-ефикасно е упражнението. Ако искате на оформите обемно задните си части, можете да включите тежести в изпълнението на упражнението. Напълнете бутилка вода, която поставете над пубисната кост (над венериния хълм). Придържайте я в двата края с ръце. От тази позиция се изтласквайте нагоре. За да бъде ефикасно упражнението, трябва да можете с тежестта да направите 8-12 повторения. Ако можете да направите повече, увеличете тежесттта, а ако не можете да достигнете 8 – намалете. Направете 3 серии с по 8-12 повторения. За по-голям ефект задържайте 2-5 секунди, когато сте направили „мост“. За много интензивно натоварване можете да правите упражнението на един крак, но позицията изисква доста добър баланс и мускулна сила.

Заден ритник. Застанете на „4 крака“ - на колене и подпрени на длани, главата да гледа напред. От тази позиция изведете единия крак назад, като трябва да остане свит в коляното. Стъпалото на крака трябва да е в позиция контрашпиц (да прави остър ъгъл спрямо подбедрицата). Изтласквайте, докато бедрото се изравни с линията на гърба ви. Задръжте няколко секунди и спуснете плавно. За по-голем ефект можете да привържете някаква тежест около крака си. Направете 3 серии по 15 повторения.

 

Напад със собствено тегло или тежест. Застанете прави, краката да бъдат в съвсем лек разкрач – около 15 см, ръцете прибрани към тялото. Направете голяма крачка напред с единия крак, като пръстите на другия не бива да се отделят от земята. Стъпете с цяло стъпало напред и приклекнете от тази позиция. По време на клека и на двата ви крака бедрата трябва да правят прав ъгъл с подбедриците. От тази позиция трябва да се изправите в изходна плавно, запазвайки баланс. За по-голямо натоварване върху седалищните мускули се изтласквайте от пета, а не от пръсти. Редувайте двата крака в 3 серии от 30 повторения.

Не правете упражнения всеки ден, оставете мускулите да се възстановят. За целта мускулите имат нужда от 48-72 часа, в които да не се натоварват. Преди да правите упражнения, е добре да направите лека загрявка и разтягане, за да подобрите ефекта. Не правете упражненията непосредствено след хранене и пийте много вода.

Опции: Изпрати на приятел, Абонирай се за дума
Сподели:
Novinite.bg
Виж коментари (0)   |   » Коментирай
СВЪРЗАНИ СТАТИИ
ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ
Няма коментари
НАПИШИ КОМЕНТАР:
* ИМЕ: E-MAIL:
* КОМЕНТАР:
  * КОД ЗА СИГУРНОСТ:   Въведете кода от картинката: security code

* Полетата маркирани със звезда са задължителни. Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван публично.

Тъй като бихме искали форумът да е място за честни, откровени и интересни мнения, най-любезно молим да използвате учтив и неагресивен тон в постингите си.
Всяко мнение, което подтиква към расова или полова ненавист, към тероризъм, както и написаното на вулгарен език, ще бъде изтривано веднага. Откровени рекламни съобщения, особено тези с поставени хиперлинкове без никаква връзка с обсъжданите теми, ще бъдат квалифицирани като спам и няма да бъдат толерирани.
ОЩЕ ОТ СПОРТ:

Как да отслабнем благодарение на Пилатес?

8.03.2017 / Екип на Doctoronline.bg (Коментари: 0)

От известно време всички луднаха по пилатес. » Прочети

Премахнете двойната гуша лесно с тези упражнения

6.03.2017 / Екип на Doctoronline.bg (Коментари: 0)

Двойната гуша се появява обикновено при напълняване. » Прочети

Как да поддържаме тонус вкъщи

22.11.2016 / Екип на Doctoronline.bg (Коментари: 0)

Bce пo-гoлям бpoй cъвpeмeнни пpoфecии в8лючвaт ниc8a физичec8a a8тивнocт. » Прочети

Какво е Зумба?

12.11.2012 / Екип на Doctoronline.bg (Коментари: 0)

Зумба е специална фитнес програма, която комбинира латино музика и лесни за изпълнение танцови движения. » Прочети

Спортните постижения – резултат от тренировки или заложени предварително?

20.09.2012 / Екип на Doctoronline.bg (Коментари: 0)

Хората, занимаващи се професионално със спорт, са подложени на екстремни тренировки и натоварвания за организма. » Прочети

Първи урок по йога... в офиса

14.09.2012 / Екип на Doctoronline.bg (Коментари: 0)

Ако само сте чували за благотворното влияние на йогата върху организма и душата, но никога не сте се осмелявали  (или просто нямате време) да посетите курс по йога, ето нещо, което е важно да знаете – да дишате „активно“.

» Прочети

Не е късно за започнете да спортувате

12.09.2012 / д-р Петя Стефанова (Коментари: 0)

Не ви достига въздух след изкачването на 2 етажа?! » Прочети

Хората, занимаващи се с колективни спортове, са по-стройни

16.08.2012 / Екип на Doctoronline.bg (Коментари: 0)

Резултатите от ново американско проучване сред тийнейджъри, цитирано и от CNN, са впечатляващи. » Прочети

5 минути спринт са по-ефективни от 90 минути джогинг

24.07.2012 (Коментари: 0)

Кратките интензивни упражнения са по-полезни от дългите сесии във фитнес залата, показва ново изследване на учени от Университета в Манчестър.

» Прочети

Аеробика за по-добра памет

23.07.2012 (Коментари: 0)

Аеробиката подобрява паметта и възможността да се концентрирате и да разрешавате възникнали конфликти, установили канадски учени, предаде БГНЕС.

» Прочети