5 тайни на щастливите връзки

23 февруари 2011 17:00 / Мария Цветкова | Коментари: 0
5 тайни на щастливите връзки

Забелязвали ли сте, че има хармонични двойки, които сякаш живеят в безоблачно щастие и слънцето винаги грее на тяхната улица? На какво се дължи хармонията в отношенията им, къде се крие тайната?

Научете няколко лесни стъпки как да подобрите отношенията с партньора си и животът ви да стане една идея по-розов.

Думите. Това е основният начин, по който общуваме с другите човешки същества. Избирайте подходящи думи, когато говорите с вашия партньор. Научете са да правите комплименти, да го хвалите, да забелязвате добрите му страни и малките неща. Добрата дума прави чудеса. Ако има лед помежду ви, няколко нежни или поощрителни реплики могат да стопят студенината за секунди. Важно е партньорът ви да знае и да чувства, че го цените. Ако не му го кажете, няма как да го разбере.

Времето заедно. Нека времето ви заедно не е само когато миете прозорци, разминавате се в кухнята или сте на семейно гости. Оставяйте си време лично за вас, само за вас, в което нямате неприятни задължения, а можете само да се наслаждавате на удоволствието от контакта помежду ви. Не бива моментите ви заедно да са изпълнени само с неприятни задължения. Чудесно е да ви носят удоволствие и релакс. Така предавате приятното усещане и на партньора си и го свързвате с тези позитивни нагласи.

Подаръците. Да, те са важни. Не скъпите, не големите (може и такива, но не е задължително). Малките жестове, които напомнят за любовта и вниманието помежду ви, оставят топло чувство у партньора ви дни наред. Дори купуването на любимата пица, сандвич или торта може да бъде подарък. Цветя без повод, картичка или нещо, от което знаете, че половинката ви се нуждае.

Грижа, внимание. Сервирането на масата, изглаждането на ризата, закуската в леглото – отнема 5 минутки при наличие на желание, а прави чудеса в отношенията. Да накараш другия да се чувства важен, обгрижван, обичан, е чудесен начин да съхраниш страстта и любовта помежду ви. Разходете кучето, дори да не е ваш ред, обадете се на свекървата/тъщата, за да я попитате как е – всеки жест може да бъде израз на любов.

Докосвайте се. Не само преди секс. Дръжте се за ръце, прегръщайте се, целувайте се. Допирът създава особена близост и чувство за връзка помежду ви. Целувките по ъглите не са само за тийнейджъри, нито държането за ръце. Дайте физически израз на чувствата си и скоро ще получите обратен отговор.

Опции: Изпрати на приятел, Абонирай се за дума
Сподели:
Novinite.bg
Виж коментари (0)   |   » Коментирай
СВЪРЗАНИ СТАТИИ
ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ
Няма коментари
НАПИШИ КОМЕНТАР:
* ИМЕ: E-MAIL:
* КОМЕНТАР:
  * КОД ЗА СИГУРНОСТ:   Въведете кода от картинката: security code

* Полетата маркирани със звезда са задължителни. Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван публично.

Тъй като бихме искали форумът да е място за честни, откровени и интересни мнения, най-любезно молим да използвате учтив и неагресивен тон в постингите си.
Всяко мнение, което подтиква към расова или полова ненавист, към тероризъм, както и написаното на вулгарен език, ще бъде изтривано веднага. Откровени рекламни съобщения, особено тези с поставени хиперлинкове без никаква връзка с обсъжданите теми, ще бъдат квалифицирани като спам и няма да бъдат толерирани.
ОЩЕ ОТ СЕКС:

Секс съвети за мъже

20.02.2017 / Екип на Doctoronline.bg (Коментари: 5)

Жените обикновенно знаят какво искат в леглото и могат да го кажат по-добре от цял наръчник за секс. » Прочети

Повишете семейното либидо

24.11.2016 / Екип на Doctoronline.bg (Коментари: 1)

Либидо е много крехко нещо. » Прочети

Неща, които засилват желанието за секс при мъжете

23.11.2016 (Коментари: 1)

Оказва че, че желанието за секс при мъжете не зависи само от партньорката. » Прочети

Брачните двойки правят секс по 58 пъти в годината

Женените двойки правят секс средно по 58 пъти в годината, изчислиха американски специалисти.

» Прочети

Учени препоръчват по 30 минути целуване на ден

31.01.2013 (Коментари: 1)

С наближаването на Свети Валентин двойките започват все повече да се двоумят какъв материален подарък да купят на своята половинка.

» Прочети

Секс за по-добър имунитет

29.01.2013 (Коментари: 6)

Сексът повишава имунитета. » Прочети

10 невероятни факта за секса

12.12.2012 (Коментари: 4)

Изследователи от Великобритания откриха десетте най-невероятни факта за интимния живот на мъжете и жените, предаде БГНЕС.

» Прочети

Мъжете с широка челюст изневеряват повече

Мъжете с широка челюст, квадратна брадичка и изпъкнало чело са по-склонни към изневяра, показва ново проучване на австралийски изследователи.

» Прочети

Здрави венци за качествен секс

Здравите венци намаляват риска при мъжете от еректилна дисфункция, показва ново изследване на турски учени.

» Прочети

Най-много бебета се зачевали на 11 декември

Най-много бебета се зачеват на 11 декември, показва изследване сред гражданите на Великобритания на сайта Lovehoney – най-големия онлайн портал за продажба на сексиграчки.

» Прочети