Как да забременея по-бързо?

27 януари 2011 15:00 / Мария Цветкова | Коментари: 37
Как да забременея по-бързо?

За някои жени забременяването е изключително лесно и става веднага. При други отнема повече време и търпение. Ако сте от втората група и имате желание скоро да се сдобиете с малко човече, вижте нашите съвети за по-бързо забременяване.

Правете секс често. Изглежда като съвет, който и първокласник може да ви даде, но е важно условие. Особено ако не знаете кога точно е овулацията ви, ако цикълът ви е нередовен и не идва на точно определена дата и за вас е трудно да разберете кои са „подходящите“ дни. Ако спадате към тази категория, правете секс през ден, съветват специалистите.

Купете си тест за овулация и определете точната дата. Ако цикълът ви е 28 дни, тогава би следвало да бъде около 14-ия ден. Два дни преди и в дните по време на овулацията се старайте да имате повече полови контакти с партньора ви. Въпреки това не превръщайте любовния си живот в производство на бебе. Не стресирайте партньора си постоянно с реплики от рода на „Хайде, че съм в овулация“.

Следете вагиналното течение. То също може да е ориентир за това кога сте в овулация. Не е така сигурно, както тестовете, но е абсолютно безплатен метод и изключително лесен. Просто обръщайте внимание на промените в него – обикновено около овулация течението е по-силно. Някои жени много добре се справят с този метод.

Мерене на базална температура. Обикновено около 24 часа преди овулация, температурата във влагалището се покачва с около половин градус. Вземете под внимание, че това може да се дължи също на настинка или грип и други фактори. Все пак методът също може да се ползва за ориентация.

Не се паникьосвайте! Ако не стане от първия или от втория път, това ни най-малко не е повод за притеснение. Според специалистите може да се мисли за проблем при опити над 6 месеца, дори година. Този срок се поставя при целенасочени опити, с полови контакти по време на овулацията. Ако искате да сте напълно спокойна, можете вие и партньорът ви да си направите профилактични изследвания, преди да започнете опитите.

Не позволявайте идеята да ви обсеби. Живейте си живота, радвайте се на партньора си, на всекидневието си и малкото човече скоро ще се появи.

Опции: Изпрати на приятел, Абонирай се за дума
Сподели:
Novinite.bg
Виж коментари (37)   |   » Коментирай
СВЪРЗАНИ СТАТИИ
ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ
Автор: Zorka  |  Дата: 30.05.2021 02:00

Искам да остана бребена от колко години

Автор: Зорка  |  Дата: 30.05.2021 01:52

Искам да имам бебе

Автор: Росалинда Маева Асенова  |  Дата: 10.04.2019 05:06

Здравейте Приятели моля ви дайте ми някакъв Савет Аз съм на 16 години Вече с приятелка ми 10 месеца сме зайно и всеки ден пробваме но не става 😓 Какво да Направя Някой да ме посъветва ....! Дали имам Някакъв Проблем Нищо не разбирам Немога да Забременя Момичета по 12 години майки стават а при мен нищо не се шолучава

Автор: Ася  |  Дата: 8.06.2018 00:43

Не мога да имам деца от 2 годин опитвам се секи ден но не става ништо мола ви да те ми савет

Автор: cathy  |  Дата: 21.05.2018 13:14

Всички благодарение на всемогъщия Бог и Doc Mirror за това, че ми помогнаха, че съм бил женен от години без дете, отидох на различни места в търсене на помощ, но можеше да ми помогне, докато не намерих Cathy пост на този сайт и реших да се свържа той го увери, че всичко ще бъде по-добре, че ще забременея, просто искам да го оценявам днес, че съм потвърдена бременна от лекар доктор огледало също може да ви помогне да се свържете с него chiefprist@priest.com
what \\ \'sapp +2348076821983
Add it to Viber +2348076821983

Автор: mariq  |  Дата: 30.04.2018 09:19

kvo da prqvq

Автор: cathy  |  Дата: 27.04.2018 01:50

Моите имена е Cathy Искам да свидетелствам за великия играч на магии наречен Priest Mirror съпругът ми и аз съм женен или 5 години сега нямаме дете и лекарят ни каза, че не мога да раждам, защото утробата ми е била повредени поради погрешно наркотично предписание това ме караше толкова притеснен и съпругът ми не беше щастлив, така че реши да се ожени за друго момиче и да ме разведе, бях толкова тъжен, казах на моя приятел за това ми каза, неговия имейл адрес и аз никога не вярвам в него, че много, въпреки че току-що реших да го опитам и той ми каза, че ще отнеме три дни, за да ме съпруг обратно към мен и аз ще забременея съм се съмнявал, че на 3-тия ден съпругът ми се върна за мен и плаче той каза, че вече не иска развод 3 седмици след като докторът потвърди, че съм бременна, той може да ви помогне да му изпратите имейл на chiefprist@priest.com
  what\'sapp +2348076821983
Добавете го на Viber +2348076821983

Автор: Aysel  |  Дата: 21.01.2018 22:12

Zdr az Sam jenena sas moqt muj Godina i polovina probvame za deca no nese polucava hodihme na pregled ini kazaha vsichko ok no neznam zashto nemoga da zabremenee as li burzam neznam.

Автор: Greta  |  Дата: 27.12.2017 20:26

Pomognete mi da zabreneya jeneni sme godina polovina

Автор: Melek  |  Дата: 31.10.2017 18:11

Kak da zabremeneq sked kato
Nekoga da sdrja zaplodqvabeto

НАПИШИ КОМЕНТАР:
* ИМЕ: E-MAIL:
* КОМЕНТАР:
  * КОД ЗА СИГУРНОСТ:   Въведете кода от картинката: security code

* Полетата маркирани със звезда са задължителни. Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван публично.

Тъй като бихме искали форумът да е място за честни, откровени и интересни мнения, най-любезно молим да използвате учтив и неагресивен тон в постингите си.
Всяко мнение, което подтиква към расова или полова ненавист, към тероризъм, както и написаното на вулгарен език, ще бъде изтривано веднага. Откровени рекламни съобщения, особено тези с поставени хиперлинкове без никаква връзка с обсъжданите теми, ще бъдат квалифицирани като спам и няма да бъдат толерирани.
ОЩЕ ОТ ИСКАМ БЕБЕ:

Стресът преди забременяване е опасен за бебето

16.01.2017 (Коментари: 1)

Стресът няколко месеца преди зачеване увеличава с 53% риска от смърт на бебето през първата една година от живота му, предупреждават учени от университета на Индиана, предаде БГНЕС.

» Прочети

Пътят на всяка жена, бореща се да има дете

23.12.2016 / Екип на Doctoronline.bg (Коментари: 41)

Това е изповедта на една жена, която е преживяла възможно най-ужасното нещо – дълги години искане да има дете и несполучливите опити.

» Прочети

Знаем ли всичко за недоносените бебета

29.11.2016 / Екип на Doctoronline.bg (Коментари: 0)

Според определение на Световната здравна организация, недоносено е дете, родено преждевременно, преди завършване на 37 седмица от бременността на майката.

» Прочети

Алгебра на зачеването

25.11.2016 / Екип на Doctoronline.bg (Коментари: 0)

Кога да потърсим специалист, ако бебето се бави?

» Прочети

Сега е идеалното време за забременяване

Сега е идеалното време да забременеете, тъй като децата, заченати през пролетта, са по-здрави, показва ново проучване.

» Прочети

Ин витро АГ Медицински център „Димитров“

20.12.2012 / ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ (Коментари: 2)

Ин витро АГ Медицински център „Димитров“ e създаден през 1995 г. » Прочети

КЛИНИКА МАЛИНОВ – ИН ВИТРО ЛАБОРАТОРИЯ

12.11.2012 / ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ (Коментари: 26)

КЛИНИКА МАЛИНОВ – ИН ВИТРО ЛАБОРАТОРИЯ

» Прочети

Проблемното забременяване заздравява връзката между мъжа и жената

6.11.2012 / д-р Петя Стефанова (Коментари: 2)

Ако вече няколко месеци и дори години с вашия партньор се опитвате да имате дете, но неуспешно, то няма начин вашата връзка да не се е променила.

» Прочети

Много секс не помага за забременяването

30.10.2012 / Екип на Doctoronline.bg (Коментари: 7)

Взимайки решение за забременяване, повечето двойки правят една основна грешка – започват да мислят само за забременяването и да правят секс във всеки удобен момент, дори и по няколко пъти на ден.

» Прочети

Дни за забременяване

28.09.2012 / Екип на Doctoronline.bg (Коментари: 7)

За разлика от мъжа при жената яйцеклетките се отделят не непрекъснато, а в определен момент от месечния цикъл, наречен овулация.

» Прочети