СЕКС  |  КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯ

8 съвета срещу преждевременна еякулация

9 ноември 2011 11:00 / д-р Мария Цветкова | Коментари: 8 | » Коментирай | Обратно към новината
Автор: Emo Petrov  |  Дата: 31.10.2019 18:16

Викторе и аз си взех от тях - https://bulgarsex.com и съм доволен. На мен ми подействаха. Явно са им реални офертите. Освен това бяха опаковани яко стелт хаха. Тоя секс шоп си го бива май. Ще си вземам на 21-ви един вибратор от тях за подарък на една приятелка :)

Автор: Виктор Симеонов  |  Дата: 31.10.2019 18:13

Мишо - тия реални ли са им дето си купувал от сайта им?
Защото на много места има фалшиви и недействащи. Аз си взех един с черна капачка и съм силно разочарован от резултата. Ама не съм пробвал тоя сайт на Булгар Шоп - как са там?

Автор: Emo Petrov  |  Дата: 31.10.2019 18:10

Ей мерси, пробвах го тоя дууз 14000 много съм доволен. Даже си го взех от където си дал линк :)

Автор: Михаил Генов  |  Дата: 31.10.2019 18:08

Как да свършвате по-бързо? Ами най-ефикасният и изпитан начин е да си купите спрей за задържане на еякулацията. Иначе има всякакви техники, ама ефекта им е минимален. На мен ми подейства само спрейчето. Пробвал съм три - пейнейли, дууз 14000 и мини лов - ето тия:
https://bulgarsex.com/cat/za-maje/spray
И съм доста доволен мога да си кажа всъщност :).

Автор: Вита Гра  |  Дата: 18.07.2017 09:31

А ние ви предлагаме да прочетете повече за преждевременното свършване и какво да http://www.doctoronline.bg/images02/submit_dobavi.pngнаправите за да се представите добре в леглото, независимо какви проблеми имате, бърза еякулация, слаб пенис, загуба на ерекция и други:
http://www.vitagra.bg/maksimalno-seksualno-vazpolzvane.html

Автор: Практиката ама  |  Дата: 1.05.2015 07:34

Практиката му е майката, но е изключително гадно да те оставят заради това ...

Автор: ErekciaBG  |  Дата: 14.09.2014 15:22

Предлагаме ви да прочетете и нашият материал относно преждевременната еякулация и проблемите свързани с бързото свършване - http://erekciabg.com/kak-da-sprem-prejdevremennata-eyakulaciya/ и еректилната дисфункция - http://erekciabg.com/tehniki-uprazhneniya-za-lechenie-na-erektilna-disfunktsiya-ed/

Автор: Viktor  |  Дата: 21.01.2014 11:50

Какво намерих, ето :)
Мисля, че е по-добре да не се използват лекарства, ако не е нужно, или презервативи, които забавят свършването. Често се случва мъжът да свършва по-бързо от мацката. Може да следва няколко прости стъпки и да се справи...
* По принцип свръхвъзбудимостта се наблюдава при нервни хора, а и при такива, които не се движат много... Най-важното е към възбудата да се добави и мъничко спокойствие. Може и чаша вино, две-три... Но не прекалено много :)
* Представянето на други, ежедневни неща, би могло да помогне, но отвлича вниманието.
* Прочетох някъде, че е най-добре да се удължи любовната игра в началото. Разходки с целувки нагоре-надолу по тялото... Може да продължи дълго и няма жена, на която да не допада поне малко, половин час, един час... Без да става скучно или изкуствено.
* По време на акта може да се сменя ритъма и дори да се излиза за малко, като жената не се оставя, а просто се сменят целувките и тактиката и... хм... ласките. Може да се смени позата например.
* По-кратките движения, докато оная работа е в жената, също могат да забавят свършването, тъй като се намалява триенето – навътре е по-разширено.
* Стягането на задника на мъжа също отлага свършването. Също и лекият натиск в пространството между ануса и ташаците, както и лекото подръпване на ташаците, ако положението стане много неудържимо.
Няма причина за тревога и практиката му е майката :)

НАПИШИ КОМЕНТАР:
* ИМЕ: E-MAIL:
* КОМЕНТАР:
  * КОД ЗА СИГУРНОСТ:   Въведете кода от картинката: security code

* Полетата маркирани със звезда са задължителни. Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван публично.

Тъй като бихме искали форумът да е място за честни, откровени и интересни мнения, най-любезно молим да използвате учтив и неагресивен тон в постингите си.
Всяко мнение, което подтиква към расова или полова ненавист, към тероризъм, както и написаното на вулгарен език, ще бъде изтривано веднага. Откровени рекламни съобщения, особено тези с поставени хиперлинкове без никаква връзка с обсъжданите теми, ще бъдат квалифицирани като спам и няма да бъдат толерирани.