Пилешки жулиени със соев сос,зеленчуци и мед
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
3-4 с. л. зехтин или олио2 глави лук3 моркова1-2 пиперки4 с. л. соев сос2 с. л. мед6 скилидки чесън700 г пилешко филесолчерен пипер
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ
Лукът се запържва в зехтина. Добавят се морковите, нарязани на тънки пръчици и пиперките - на ивици. След като омекнат зеленчуците се слагат соевият сос, медът и счуканият чесън и се налива малко вода. Когато зеленчуците поемат течността при тях се добавя предварително запърженото в отделен тиган пилешко месо, нарязано на жулиени. Яденето се задушава още малко и се овкусява със сол (около 1 ч.л.) и черен пипер.Рецептата съдържа продукти за 4 порции.Време за приготвяне: 45 минути
Източник: fitwell.bg
27.04.2024 ()
Всеки иска да бъде подготвен за бъдещето. » Прочети
27.04.2024 ()
Лазаровден е съботата преди Цветница. » Прочети
26.04.2024 ()
Малко под половината от първите бракове, 45%, завършват с развод, но само 31% от вторите бракове се провалят. » Прочети
26.04.2024 ()
Карантинираните паралелки от коклюш са под 0,3 процента за цялата страна и са по-малко от 100, работим много добре съвместно с Министерството на здравеопазването. » Прочети
26.04.2024 ()
Алергичният ринит, известен още като сенна хрема, е много повече от обикновено сезонно неразположение. » Прочети
26.04.2024 ()
По това време на годината започваме да обръщаме особено внимание на фигурата си. » Прочети
26.04.2024 ()
Овен (21 март-20 април)Енергията на този месец благоприятства добрите дела, така че намерете възможност да помогнете на тези, които се нуждаят от вашата подкрепа. » Прочети
25.04.2024 ()
В готвенето на цитрусови плодове лимонът и лаймът се използват много често. » Прочети
25.04.2024 ()
Лапачо или Тахебо е напитка, приготвена от вътрешната кора на дървото Розово лапачо, разпространено в горите на Аржентина и Перуанските Анди. » Прочети