НОВИНИ

6 причини мъжът да изгуби интерес към жената

17 февруари 2017 14:30 | Коментари: 0
6 причини мъжът да изгуби интерес към жената

1. Опити да промените мъжа

В своя бестселър "Ти си богиня! Как да побъркваш мъжете" Мари Форлео формулира доста успешно една от основните потребности на мъжа – да бъде приет безусловно. Писателката ни предлага да сравним избора на мъж с покупката на определена стока в магазина – имаме свободата да избираме, но опитите да променим вече закупената стока са безуспешни и глупави. Трябва да приемем мъжа такъв, какъвто е. Всякакви опити да го променим, "ъпгрейднем" или превъзпитаме непременно ще доведат до взаимно разочарование.

2. Приказливост

Ако през първите седмици след запознанството навикът ви да чуруликате неспирно ще предизвиква искрено умиление у мъжа, то след месец-два това ще започне да събужда у него раздразнение, главоболие и силно желание да избяга по-далеч от вас. Малко неща са способни да подлудят мъжа по-бързо от женската приказливост. Така че запазете клюките от лъскавите списания и преразказите на най-актуалното риалити-шоу за приятелките си – не травмирайте нежната мъжка психика.

3. Стремеж към конкуренция

Ако сте свикнали да живеете в постоянна конкуренция, да се състезавате с всички наоколо в професионалната сфера, готвенето и шофирането, то може несъзнателно да започнете да се конкурирате и с партньора. В много редки случаи подобна състезателна атмосфера може да се отрази добре на връзката и да й придаде пикантност, но това е по-скоро изключение. По правило мъжът, който бездруго по цял ден се конкурира с всички наоколо си, търси до любимата си спокойствие и възможност да се отпусне, а не призиви и предизвикателства да покори поредните висини в живота си. Ако не искате да превърнете любовната си история в съвсем неромантична надпревара, намалете оборотите и се пускайте поне от време на време по течението.

4. Прекомерна независимост

Самостоятелната и преуспяла "мис независимост" е интригуваща и привлекателна за мъжете, но прекалено властната и неспособна на компромиси "желязна лейди" може само да ги уплаши и отблъсне. Ако постоянно се оплаквате от липсата на истински джентълмени или доблестни рицари, задайте си въпроса дали има място за тях до вас, след като сте напълно способни (и с гордост го демонстрирате) и да си платите сметката в ресторанта, и да носите тежко, и да ремонтирате счупени мебели? Пробвайте поне за малко да свалите рицарските доспехи и да отстъпите тази роля на мъжа. Гарантираме, че той ще поиска да бъде вашия рицар още много пъти.

5. Неспособност да се простите с миналото

Всеки си има багаж от предишни грешки, болезнени раздели и нещастни любови, но понякога това става сериозен проблем. Ако в разговорите с новия партньор постоянно си спомняте за бившия, ежедневно преглеждате профилите му в социалните мрежи или дори се опитвате да се срещнете с него, настоящият ви кавалер бързо ще се откаже от вас. Никой не желае да бъде резервен играч и при това личен психолог.

6. Липса на чувство за хумор

"Караш ме да се смея" е изключително ценен комплимент, който ще чуете само от искрено заинтригуван от вас мъж. Чувството за хумор често се оказва по-мощно оръжие за покоряване на мъжките сърца от токчетата, дамските чорапи и грима. Ако обаче се отличавате с мрачен нрав и не сте склонни към ирония (и най-вече самоирония), а шегите на партньора само ви объркват, връзката ви едва ли ще продължи дълго.

Източник: fitwell.bg

Опции: Изпрати на приятел, Абонирай се за дума
Сподели:
Novinite.bg
Виж коментари (0)   |   » Коментирай
ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ
Няма коментари
НАПИШИ КОМЕНТАР:
* ИМЕ: E-MAIL:
* КОМЕНТАР:
  * КОД ЗА СИГУРНОСТ:   Въведете кода от картинката: security code

* Полетата маркирани със звезда са задължителни. Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван публично.

Тъй като бихме искали форумът да е място за честни, откровени и интересни мнения, най-любезно молим да използвате учтив и неагресивен тон в постингите си.
Всяко мнение, което подтиква към расова или полова ненавист, към тероризъм, както и написаното на вулгарен език, ще бъде изтривано веднага. Откровени рекламни съобщения, особено тези с поставени хиперлинкове без никаква връзка с обсъжданите теми, ще бъдат квалифицирани като спам и няма да бъдат толерирани.
ОЩЕ ОТ НОВИНИ:

Лекар каза как да пресметнем колко калории да поемамаме дневно

29.04.2024 (Коментари: 0)

Хубаво е за един човек да консумира риба поне веднъж в седмицата. » Прочети

Кои храни потискат апетита?

29.04.2024 (Коментари: 0)

Всички знаем, че някои храни ни засищат повече от други, но това не е всичко. » Прочети

ТАРО хороскоп до 5 май за всяк зодия

29.04.2024 (Коментари: 0)

Овен - Седмица камъниПоражениеПериод, в който управление, власт, авторитети и всякакви теми, свързани с правната страна на нещата, ще имат превес в нашия живот. » Прочети

Велики понеделник е: Започва Страстната седмица. Какво се прави, а какво - не

29.04.2024 (Коментари: 0)

Страстната седмица, която предшества Великден, е символ на духовното пречистване и смирение на човека. » Прочети

Колко време сън е нужно за всяка възраст?

28.04.2024 (Коментари: 0)

В идеалния свят бихме имали лукса да си лягаме рано и след това да се събуждаме рано, отпочинали за един продуктивен ден. » Прочети

Какво се яде на Цветница?

28.04.2024 (Коментари: 0)

Цветница е подвижен християнски празник, който се празнува една седмица преди Великден. » Прочети

13 растения, пазещи от злини дома ни

28.04.2024 (Коментари: 0)

Древните славяни не са можели да си представят живота без амулети. » Прочети

Ето кои са нещата в дома, блокиращи парите ви

27.04.2024 (Коментари: 0)

Кой не иска да има повече пари? Да се чувства по-стабилен и спокоен финансово? Всеки би го искал. » Прочети

Внимавайте с тези плодове - пречат на отслабването!

27.04.2024 (Коментари: 0)

Не всички плодове допринасят за бърза загуба на тегло и задържане на мечтаната фигура. » Прочети