ТЮТЮНОПУШЕНЕТО  |  КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯ

Лазерна терапия гарантира спиране на пушенето след 10 мин.

Автор: Bobi  |  Дата: 17.11.2013 23:35

В никакъв случай не Ви препоръчвам да се доверите на "професионализма" на "Д-р" Десислава Ночева! Направих това не веднъж, а два пъти, за което ужасно съжелявам! Бях при нея за устни и тя толкова много бързаше за някъде, че ми изкриви не устата, а цялата физиономия! След като се погледнах в огледалото и й казах, че нещо не е наред тя ми отговори да изчакам седмица и ще се оправи...но уви, стана още по зле, горната устна ми беше по-издута отляво, а долната отдясно! Ходих на други процедури за разнасяна на ненужното в устните ми което беше ужасно болезнено! И закакво, за да се учи уж "Д-р" Десислава Ночева на моята уста!!!!

Автор: Evgeniq  |  Дата: 30.08.2013 14:34

Zdraveite ,bihte li mi dali nqkakv telefon za kontakti.

НАПИШИ КОМЕНТАР:
* ИМЕ: E-MAIL:
* КОМЕНТАР:
  * КОД ЗА СИГУРНОСТ:   Въведете кода от картинката: security code

* Полетата маркирани със звезда са задължителни. Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван публично.

Тъй като бихме искали форумът да е място за честни, откровени и интересни мнения, най-любезно молим да използвате учтив и неагресивен тон в постингите си.
Всяко мнение, което подтиква към расова или полова ненавист, към тероризъм, както и написаното на вулгарен език, ще бъде изтривано веднага. Откровени рекламни съобщения, особено тези с поставени хиперлинкове без никаква връзка с обсъжданите теми, ще бъдат квалифицирани като спам и няма да бъдат толерирани.