ИНТЕРЕСНО  |  КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯ

Виаграта лек срещу множествена склероза?

13 януари 2012 13:00 / д-р Мария Цветкова | Коментари: 2 | » Коментирай | Обратно към новината
Автор: Very Bastard  |  Дата: 14.01.2012 14:29

Някои хора станаха доценти и професори на гърба на болните от MS (сред които съм и аз) и винаги съм се чудел каква е била темата на върху която са защитили титлите си ? Какво са "открили " или са подобрили ? Не искам да омаловажавам труда им , но като знам как е в България .... Защитаваш темата "Проблеми при еякулацията на дървесните мравки " и ставаш доцент по неврология .Далеч съм от мисълта , че всички са "маскари " но съмнението ми остава . Новостите при лечението на MS идват у нас с век закъснение. До преди 10 години имаше ЯМР само в София и Варна .За какво изобщо си говорим . До миналата година ако имаш ТЕЛК над 70% и отпадаш от програмата за скъпоструващото лечение . Дори и сега ако имаш пристъп или на котролен преглед имаш активни плаки и си аут !!?!? Ами ние ако сме толкова добре ,че да покриваме "критериите " на НЗОК , за какво изобщо се лекуваме ? Значи сме симуланти ! Значи аз съм симулант ! Убийте ме и да рахатясате :)
dora е абсолютно права за протоколите на 6 месеца. Като ударя 5- печат и ме затриса треска , като знам какво тичане ми предстои да подготвя всички документи.

Автор: dora  |  Дата: 13.01.2012 14:13

То не е човешко някой да не е коректен ,когато става въпрос за такава ужасна болест!Информирайте ни за всички новости,но крайно време е да се задвижат българските лекари да вкарват всички новости-стига са чакали поредната си командировка за поредния симпозиум-нали не им е до главите,Аз имам горчивата съдба да знам какво значи МС,така че ще се радвам ако не чета само какво, къде, кога, а го видя приложено в България.Една препоръка -спрете да ни разтъкавате на три месеца-дайте ни поне на 1 година протоколи -то докато си купиш бетаферон и хайде пак за протокол,удължете времето за поредния протокол-това не е ШЕГА!САМО КОЙТО Е ЗДРАВ НЕ ЗНАЕ КАКЪВ УЖАС Е ТОВА ЗАБОЛЯВАНЕ-АЗ ТВЪРДЯ ЧЕ Е ГЕНЕТИЧНО!пРИ МЕН Е ТАКА

НАПИШИ КОМЕНТАР:
* ИМЕ: E-MAIL:
* КОМЕНТАР:
  * КОД ЗА СИГУРНОСТ:   Въведете кода от картинката: security code

* Полетата маркирани със звезда са задължителни. Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван публично.

Тъй като бихме искали форумът да е място за честни, откровени и интересни мнения, най-любезно молим да използвате учтив и неагресивен тон в постингите си.
Всяко мнение, което подтиква към расова или полова ненавист, към тероризъм, както и написаното на вулгарен език, ще бъде изтривано веднага. Откровени рекламни съобщения, особено тези с поставени хиперлинкове без никаква връзка с обсъжданите теми, ще бъдат квалифицирани като спам и няма да бъдат толерирани.