ДРУГИ  |  КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯ

Заболявания при зайците

22 август 2011 14:00 / Галин Петков | Коментари: 2 | » Коментирай | Обратно към новината
Автор: iva ivanova  |  Дата: 6.10.2019 14:39

Здравейте, имам зайче на 6 год., което е много болно, ветиринаря почти не дава шанс, че ще живее.Има подутина на крачето, като туморче , което нараства..и незнам дали това може да се излекува. Ветиринарният лекар му изписа енрофлоксацин, по 50 мл. в 1 л вода.Иначе се храни добре, има неприятна миризма при уриниране, вероятно от заболяването..Моля за съвет..има ли някаква надежда за него..С лекарство..медикамент, който да го излекува??

Автор: georgi  |  Дата: 4.02.2017 10:28

Незаразни болести ??????????? болести на зайците се наблюдават следните признаци: схванати движения, фрактури, некоординирани движения, увеличен корем, хлътване на очите, ????????????какво трябва да приеме заека за да се оправи?????

НАПИШИ КОМЕНТАР:
* ИМЕ: E-MAIL:
* КОМЕНТАР:
  * КОД ЗА СИГУРНОСТ:   Въведете кода от картинката: security code

* Полетата маркирани със звезда са задължителни. Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван публично.

Тъй като бихме искали форумът да е място за честни, откровени и интересни мнения, най-любезно молим да използвате учтив и неагресивен тон в постингите си.
Всяко мнение, което подтиква към расова или полова ненавист, към тероризъм, както и написаното на вулгарен език, ще бъде изтривано веднага. Откровени рекламни съобщения, особено тези с поставени хиперлинкове без никаква връзка с обсъжданите теми, ще бъдат квалифицирани като спам и няма да бъдат толерирани.