СЕКСУАЛНО ЗДРАВЕ  |  КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯ

Учени разгадаха тайната на женския оргазъм

Автор: Бела  |  Дата: 14.12.2020 18:38

Няма никакви тайни, а жената е потискана векове наред, за да бъде подчинявана и използвана. Преди повече от 12 години имах фригидна връзка с грозен мъж и нито един оргазъм. След като се разеелихме опитах с ръка и открих рая...Жената трябва да се отпусне и намери мъж, който желае наистина без да мисли постоянно за продължаване на поколението и финансовата независимост. Масата е бедна и това ограничава търсененто им на половинка и повечето хора се обвързват, за да си продължат рода и да се подкрепят финансово. Обществото е много бедно и просто, за да се отпусне и намери това, което желае.

Автор: Иван  |  Дата: 9.05.2010 00:28

м, даааа... интересно четиво... ако сега ми кажете и как да докарам жена си до това състояние, грешка няма да имате...

Автор: Maria  |  Дата: 8.05.2010 16:05

Jenskia orgazam nyama razgadavane :):):):):)

Автор: deria  |  Дата: 8.05.2010 15:19

Da be razgadali ste vie ....:D

НАПИШИ КОМЕНТАР:
* ИМЕ: E-MAIL:
* КОМЕНТАР:
  * КОД ЗА СИГУРНОСТ:   Въведете кода от картинката: security code

* Полетата маркирани със звезда са задължителни. Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван публично.

Тъй като бихме искали форумът да е място за честни, откровени и интересни мнения, най-любезно молим да използвате учтив и неагресивен тон в постингите си.
Всяко мнение, което подтиква към расова или полова ненавист, към тероризъм, както и написаното на вулгарен език, ще бъде изтривано веднага. Откровени рекламни съобщения, особено тези с поставени хиперлинкове без никаква връзка с обсъжданите теми, ще бъдат квалифицирани като спам и няма да бъдат толерирани.