НОВИНИ  |  КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯ

Акад. Петрунов насоли антиваксъра Мангъров и алармира: Иде бразилският вариант!

Автор: Петрунчо  |  Дата: 25.07.2021 14:48

Един свестен лекар и всички платени \\\"специалисти\\\" го плюят. То не бяха икономисти, математици, коремни хирурзи, специалисти по гъбични болести и прочие марионетки. Този поне е по-близо до същността на проблема. Та да го питам: Защо Исландия при 85%ваксинирани има бум на заразените и затяга мерките? Защо страни с тежки лкдауни вече са във вихъра на 4-та вълна? Стига финансово подплатени агитатор на тези биологични буламачи. Като са такава панацея защо пламна Израел отново. Като ги слушам можело да се наложи 3-та игла. Или всяка година. Защо не го направите на всеки 3 месеца и алчните фармакоси да мирясат. Ваксиниран ето е доброволно и е личен акт. Който иска да се ваксинираш. Само да отбележа: ВАКСИНА ПРОТИВ ГЛУПОСТ НЯМА. Също НЕ забравяйте мисленето не е вредно, но не е по силите на всеки. Имам направени вече всички ваксини одобрени от българския имунизационен календар, та за тези набързо забъркани пумии ще почакам.

НАПИШИ КОМЕНТАР:
* ИМЕ: E-MAIL:
* КОМЕНТАР:
  * КОД ЗА СИГУРНОСТ:   Въведете кода от картинката: security code

* Полетата маркирани със звезда са задължителни. Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван публично.

Тъй като бихме искали форумът да е място за честни, откровени и интересни мнения, най-любезно молим да използвате учтив и неагресивен тон в постингите си.
Всяко мнение, което подтиква към расова или полова ненавист, към тероризъм, както и написаното на вулгарен език, ще бъде изтривано веднага. Откровени рекламни съобщения, особено тези с поставени хиперлинкове без никаква връзка с обсъжданите теми, ще бъдат квалифицирани като спам и няма да бъдат толерирани.