НОВИНИ  |  КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯ

Стойчо Кацаров: Здравната ни система има спешна нужда от реформа, не само заради К-19

Автор: Ali Ahmet  |  Дата: 16.06.2021 01:40

ЗДРАВЕЙТЕ!
Знам, че толкова много хора са кандидатствали за кредит в продължение на толкова много години и не са били отпуснати поради тази пандемия, някои инвестиционни компании помагат на някои лица в тази страна и други страни. Целта им е да дават заем според месечния ви доход и ако имате нужда от друг вид заем, те все пак ще ви дадат, но ще трябва да преминете през нормалния процес. Имате ли недостиг на пари и имате нужда от пари, за да поправите някои неща, преди да получите заплатата си? свържете се с тях сега, защото те отговарят на хора, които се нуждаят от малко количество кредит, за да се хранят, плащат такса за обучение, преди да получат заплатата си. Организацията може да ви даде заем за покупка на къща, закупуване на кола и също да започне бизнес за вас. Техният лихвен процент е за подкрепа за пандемия е 2%, продължителността на заема не надвишава една година. Компанията дава от 4000 турски лири и повече.
Компанията също има своя инвестиционна платформа, която плаща по-високо от всяка инвестиционна компания.
Това е техният имейл: vernoninvestmentandloanservice@gmail.com

НАПИШИ КОМЕНТАР:
* ИМЕ: E-MAIL:
* КОМЕНТАР:
  * КОД ЗА СИГУРНОСТ:   Въведете кода от картинката: security code

* Полетата маркирани със звезда са задължителни. Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван публично.

Тъй като бихме искали форумът да е място за честни, откровени и интересни мнения, най-любезно молим да използвате учтив и неагресивен тон в постингите си.
Всяко мнение, което подтиква към расова или полова ненавист, към тероризъм, както и написаното на вулгарен език, ще бъде изтривано веднага. Откровени рекламни съобщения, особено тези с поставени хиперлинкове без никаква връзка с обсъжданите теми, ще бъдат квалифицирани като спам и няма да бъдат толерирани.