НОВИНИ  |  КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯ

Положителните мисли потискат хората с ниско самочувствие

Автор: drug pe6o  |  Дата: 8.03.2010 03:26

А тея дето са провеждали "изследването" да са се замисляли, че може би този резултат идва от фактът, че хората с ниска самооценка биват наблюдавани докато си повтарят тези фрази, а не фактът, че си ги повтарят... Искам да кажа, че "насасме" резултатите биха били различни вероятно ;)

Автор: Еми  |  Дата: 3.03.2010 22:19

Неотдавна една репортерка в централна телевизия обясняваше нещо за ПУРТОФЕЙЛА на българите, а една друга, пак от голяма телевизия, съобщаваше за дете в ДЕТСКАТА ПЕДИАТРИЯ на "Пирогов"... Така че според мен в този сайт информацията е адекватно поднесена, независимо от малките грешки, които апропо ги има навсякъде. Друг е въпросът, че има комплексари, които се обиждат от подобни текстове... Но това си е техен проблем.

Автор: Румяна  |  Дата: 3.03.2010 18:55

Моля всички "Пешовци" да четат други сайтове... по-подходящи за тяхното интелектуално ниво!!! Ние простаците ще си четем този :):):)

Автор: superpe6o  |  Дата: 3.03.2010 18:51

А вие виждали ли сте колко по-неграмотно се пише на други сайтове... дори в печатни издания, където си имат армия от коректори. А колко неграмотно се говори по телевизиите? Айде комплексарите да не се засягат... Ходете да си повтаряте колко сте велики и да се депресирате, че всъщност не сте :)

Автор: antipe6o  |  Дата: 3.03.2010 18:17

Оправете си правописа. Или по-добре, върнете се в училище. Няма да ви кажа къде са ви грешките, защото още от заглавието почват.

НАПИШИ КОМЕНТАР:
* ИМЕ: E-MAIL:
* КОМЕНТАР:
  * КОД ЗА СИГУРНОСТ:   Въведете кода от картинката: security code

* Полетата маркирани със звезда са задължителни. Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван публично.

Тъй като бихме искали форумът да е място за честни, откровени и интересни мнения, най-любезно молим да използвате учтив и неагресивен тон в постингите си.
Всяко мнение, което подтиква към расова или полова ненавист, към тероризъм, както и написаното на вулгарен език, ще бъде изтривано веднага. Откровени рекламни съобщения, особено тези с поставени хиперлинкове без никаква връзка с обсъжданите теми, ще бъдат квалифицирани като спам и няма да бъдат толерирани.