Комплиментът – действие и противодействие

4 май 2012 12:30 / Екип на Doctoronline.bg | Коментари: 0
Комплиментът – действие и противодействие
/ © hookingupsmart.com

Когато един мъж, който знае как да направи комплимент, и една жена, която знае как да приеме комплимент, се срещнат, срещата има голям шанс да бъде успешна.

Комплиментът е силно оръжие в ръцете на този, който знае как да го използва. Повечето мъже се притесняват да направят комплимент или когато се осмелят, остават неразбрани и обект на подигравка. Като че ли жените помежду си правят комплименти по-често и по-успешно. Доколко са искрени и не се дължат на женска злоба, е друг въпрос. Повечето жени смятат, че получават подходящи комплименти рядко, и не им обръщат внимание.

Нека разгледаме комплимента като начинание, в което участват двама партньори. И тук, както и в секса, ако има проблем, дължи се и на двете страни. И комплиментът, както и сексът могат да са страхотни, ако:

  1. И двамата партньори вярват в себе си и действат смело;
  2. И двамата партньори са искрени един към друг;
  3. И двамата партньори имат подход;
  4. И двамата партьори умеят да отвърнат с удоволствие на направеното удоволствие;
  5. Двамата партньори се гледат в очите.

Няма човек, който да не заслужава комплимент.  Дали ще е с нова прическа, дали ще е работил извънредно, дали ще е казал нещо интересно, винаги ще намерите какво да похвалите у партньора си, стига да искате да го видите. Да направите добър комплимент, не е лесно, но се учи, просто трябват упражнения до момента, в който ще стане естествен завършек на чара ви. Не забравяйте, че комплимент може да е дори една усмивка, една подадена ръка, една целувка, един поглед, а не просто фразата „Бива, добре си така“, докато сте зяпнали в телевизора.

Като че ли задачата става по-трудна, когато получавате комплимент, защото няма време за подготовка. Или отвръщате подходящо, или разваляте всичко. Всеки може да даде пример за провален комплимент с отговора „Оф, що ми се мазниш?“ например. Не че често ситуацията не е такава. Ако сте решили обаче сериозно да практикувате, по-добре да вземете нещата в свои ръце и да не оставяте възможност на партньора ви да реагира така и да развали магията. Ако очаквате подобен отговор, побързайте да „запушите“ устата на партньора с целувка например. Успехът на комплексните действия е гарантиран! А колкото до това да се научите да получавате комплимент, бъдете мили, дами. Най-лесно е да отвърнете с усмивка, с поглед, с нежно докосване. Признайте заслугата си за получената похвала, спрете се за миг и се насладете на момента. По възможност не го обръщайте на смях и шеги, защото често това се тълкува като подигравка и убива всяко желание у партньора. И пак както в секса, щом сте получили веднъж, ще искате още – затова постарайте се да предизвикате интереса на партньора отново!

Опции: Изпрати на приятел, Абонирай се за дума
Сподели:
Novinite.bg
Виж коментари (0)   |   » Коментирай
СВЪРЗАНИ СТАТИИ
ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ
Няма коментари
НАПИШИ КОМЕНТАР:
* ИМЕ: E-MAIL:
* КОМЕНТАР:
  * КОД ЗА СИГУРНОСТ:   Въведете кода от картинката: security code

* Полетата маркирани със звезда са задължителни. Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван публично.

Тъй като бихме искали форумът да е място за честни, откровени и интересни мнения, най-любезно молим да използвате учтив и неагресивен тон в постингите си.
Всяко мнение, което подтиква към расова или полова ненавист, към тероризъм, както и написаното на вулгарен език, ще бъде изтривано веднага. Откровени рекламни съобщения, особено тези с поставени хиперлинкове без никаква връзка с обсъжданите теми, ще бъдат квалифицирани като спам и няма да бъдат толерирани.
ОЩЕ ОТ СЕКС:

Секс съвети за мъже

20.02.2017 / Екип на Doctoronline.bg (Коментари: 5)

Жените обикновенно знаят какво искат в леглото и могат да го кажат по-добре от цял наръчник за секс. » Прочети

Повишете семейното либидо

24.11.2016 / Екип на Doctoronline.bg (Коментари: 1)

Либидо е много крехко нещо. » Прочети

Неща, които засилват желанието за секс при мъжете

23.11.2016 (Коментари: 1)

Оказва че, че желанието за секс при мъжете не зависи само от партньорката. » Прочети

Брачните двойки правят секс по 58 пъти в годината

Женените двойки правят секс средно по 58 пъти в годината, изчислиха американски специалисти.

» Прочети

Учени препоръчват по 30 минути целуване на ден

31.01.2013 (Коментари: 1)

С наближаването на Свети Валентин двойките започват все повече да се двоумят какъв материален подарък да купят на своята половинка.

» Прочети

Секс за по-добър имунитет

29.01.2013 (Коментари: 6)

Сексът повишава имунитета. » Прочети

10 невероятни факта за секса

12.12.2012 (Коментари: 4)

Изследователи от Великобритания откриха десетте най-невероятни факта за интимния живот на мъжете и жените, предаде БГНЕС.

» Прочети

Мъжете с широка челюст изневеряват повече

Мъжете с широка челюст, квадратна брадичка и изпъкнало чело са по-склонни към изневяра, показва ново проучване на австралийски изследователи.

» Прочети

Здрави венци за качествен секс

Здравите венци намаляват риска при мъжете от еректилна дисфункция, показва ново изследване на турски учени.

» Прочети

Най-много бебета се зачевали на 11 декември

Най-много бебета се зачеват на 11 декември, показва изследване сред гражданите на Великобритания на сайта Lovehoney – най-големия онлайн портал за продажба на сексиграчки.

» Прочети