НОВИНИ

Болница „Токуда“ откри детска хирургия

6 март 2012 12:01 | Коментари: 2
Болница „Токуда“ откри детска хирургия

Лекарите ще консултират и приемат деца, нуждаещи се от хирургично лечение, по НЗОК, съобщиха от БГНЕС.

Токуда разкри детска хирургия. Екипът от специалисти, които се грижат за децата с хирургични проблеми в Токуда Болница София, е допълнен от д-р Диана Стоянова – лекар с 15-годишен опит в Клиниката по детска хирургия към „Пирогов“.

Малките пациенти ще бъдат консултирани и лекувани по НЗОК от най-често срещаните хирургични заболявания при децата - коремни болки, ингвинална и пъпна херния, остър апендицит, дермоидални кисти в опашната област, гнойни процеси на кожата и подкожната тъкан, враснали нокти, рани и др. Така японската болницата се превръща във второто лечебно заведение в София след „Пирогов“, в което има детска хирургия.

„Плановите и спешните операции на деца от 1- до 18-годишна възраст ще се извършват в условията на голяма многопрофилна болница, с отлично оборудвана база, предоставяща както възможности за необходимите изследвания и консултации с различни специалисти, така и комфорт за децата и техните родители. Не на последно място трябва да се отбележи и изключителното внимание и грижа към пациентите на един усмихнат и приветлив медицински персонал“, казва д-р Диана Стоянова от сектора по детска хирургия в Токуда.

Консултациите по здравна каса (НЗОК) ще се провеждат планово всеки понеделник и четвъртък от 14.30 до 17.00 часа. За улеснение желаещите да запишат децата си за консултация могат да го направят предварително на телефони 02/403 4000 и 02/403 4918.

Опции: Изпрати на приятел, Абонирай се за дума
Сподели:
Novinite.bg
Виж коментари (2)   |   » Коментирай
СВЪРЗАНИ СТАТИИ
ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ
Автор: Росица  |  Дата: 22.05.2012 22:23

хаха, в тази болница имат много опасна бактерия клебсиела окситока. Имам една приятелка който в Токуда получи тази бактерия точно в хирургия, каде беше оперирана. Мрсна болница и опасни лекарите в отделение по хирургиа!!!!

Автор: Катя  |  Дата: 30.04.2012 00:25

Чудя се скаква наглост тези хора се рекламират и се наричат второто място за детска хирургия в София!!!!Не се лъжете,хора,само в Пирогов,за доброто на децата!Не че там е идеално,но е в пъти ниво над въпросната Д-р Стоянова Дида,дето влиза в зала с разпиляна коса,подаваща се изпод шапката!!!

НАПИШИ КОМЕНТАР:
* ИМЕ: E-MAIL:
* КОМЕНТАР:
  * КОД ЗА СИГУРНОСТ:   Въведете кода от картинката: security code

* Полетата маркирани със звезда са задължителни. Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван публично.

Тъй като бихме искали форумът да е място за честни, откровени и интересни мнения, най-любезно молим да използвате учтив и неагресивен тон в постингите си.
Всяко мнение, което подтиква към расова или полова ненавист, към тероризъм, както и написаното на вулгарен език, ще бъде изтривано веднага. Откровени рекламни съобщения, особено тези с поставени хиперлинкове без никаква връзка с обсъжданите теми, ще бъдат квалифицирани като спам и няма да бъдат толерирани.
ОЩЕ ОТ НОВИНИ:

Светла сряда е, изпълнявт се два обичая

Нa Cвeтлaтa cрядa oт Cвeтлaтa ceдмицa ce изпълнявaт двa oбичaя. » Прочети

Не правете тези неща през май! Опасно е за вас и близките ви!

Суеверията често се възприемат като неоснователни вярвания, свързани с религията. » Прочети

Вредно ли е готвенето на газ?

Всеки, който готви на газ, се радва на плюсовете - директен огън, температура и пламък, които лесно се регулират. » Прочети

Щастлив обрат за тези зодии през май

Астролозите вярват, че май 2024 г. » Прочети

Светли Вторник е, почитаме Богородица

На Светъл вторник Християнската Църква почита живота и делото на пресвета Богородица, на архидякон Стефан и на свети апостол Андрей Първозвани. » Прочети

Ако той прави тези неща, значи е луд по вас!

В днешно време може да се окаже истинско изпитание да намерим правилния за нас човек. » Прочети

От днес започва Светлата седмица

От днес започва Светлата седмица, наречена така, защото Възкресението на Христос донася просветление за всички. » Прочети

Честваме Св. Георги: Вижте какви са забраните на празника

Днес е Гергьовден - денят на Светия великомъченик и воин Георги Победоносец. » Прочети

Христос Воскресе!

Великден е! Днес целият християнски свят чества възкръсването на Иисус Христос. » Прочети