ЗДРАВОСЛОВЕН ЖИВОТ  |  ИНТЕРЕСНО

Извънземните само в главите ни?

23 август 2010 15:20 | Коментари: 0
Извънземните само в главите ни?

Психологът Фредерик Малмстрьом от Американската академия на военновъздушните сили забелязал, че типичното изображение на извънземен хуманоид се съхранява дълбоко в мозъка на всеки човек, тръби сайтът на института.

Ученият изяснил: представата не е нищо друго освен визуален шаблон, образ на майката, видян от младенеца веднага след раждането и запечатал се за цял живот в подкорията му, пише в. „Труд“.

Това откритие дало право на изследователи от целия свят да твърдят, че извънземните съществуват само в главите ни, а не живеят по други галактики. Любопитният Малмстрьом се заинтригувал защо хората, описващи похищаването си от извънземни, винаги твърдят, че са се намирали под хипноза. И без промяна рисуват класическия образ на човеченце със сива кожа, огромна глава, малка уста, остра брадичка и размити черти на лицето. Нима всички похитени са отвличани от една и съща извънземна „крадлива“ цивилизация.

Това му се сторило странно. Малмстрьом, като представител на разумната наука, се върнал към версията, че хората виждат хуманоиди, намирайки се на границата между съня и бодърстването. При полусън в главата на човек изплуват образи, съхранени дълбоко в подсъзнанието. Тогава откъде се явяват хуманоидите? Разглеждайки много варианти, ученият стигнал до извода, че лицето на пришълеца се генерира с помощта на примитивния визуален шаблон от майчиния образ. Онзи, който човек е видял веднага след раждането.

За да докаже твърдението си, американският учен събира всички съвременни данни за особеностите на зрението на новородените. Той редактира женски портрет в съответствие със зрителните възприятия на пеленачетата: астигматизъм, плитка фокална плоскост, отсъствие на яркост, възприятие на цвета. Получил се резултат, изумително приличащ на хуманоид.

Поддръжниците на идеята за извънземните веднага се хвърлили да критикуват психолога, че пришълците не крадат земляни за удоволствие. Те оплождат жените и последвалата бременност потвърждава, че хуманоидите не са само халюцинация в просъница.

Но досега не са успели да предоставят на науката хибрид, плод на извънземната любов. Очевидно чуждопланетяните крадат бебетата си още като ембриони. И ги отнасят към своята галактика.

Аналогичен случай

Много животни се раждат с готови визуални шаблони. Например току-що излюпили се пиленца се крият от сянка, напомняща ястреб, и изобщо не реагират на други сенки. Новороденото бебе също има вродени реакции. Двумесечното пеленаче реагира на всичко, което прилича на човешко лице, дори да е само маскарадна маска. Към останалите дразнители е равнодушно.

Между другото хиляди жени, похитени от извънземни, се кълнат, че са имали сексуален контакт с тях. Често пъти са забременявали и отново са били отвличани, за да им отнемат плода.

Статистиката показва, че ембрионът е бил изваждан от „бащите хуманоиди“ в 90 на сто от случаите между 9-ата и 10-ата седмица от бременността.

Отначало на учените им било чудно защо са им на пришълците недоносени бебета.

Но стигнали до извода: деветседмичният ембрион е точно копие на извънземно. Същите малки ръчички и крачета и огромна глава с очи без клепачи.

Може би на тяхната планета има условия, при които от недоносените ембриони да бъдат отгледани себеподобни? Значи - имаме много общи неща. А и майките ни си приличат... Така поне твърдят поддръжниците на „космическата връзка“.

Нероденото говори на майка си чрез пукане

Педиатри от Пенсилвания публикуваха в научното списание „Ню Сайънтист“ сензационно откритие - бебетата в утробата могат да говорят!

Професорката по ембриология Дина Уилсън обяснява, че първоизточник на идеята било изследване на... рибите, които общуват под водата чрез звуците на мехурчета въздух, т.е. изпускане на газове. Всички млекопитаещи са произлезли от рибите. Човешкият зародиш прилича повече на риба и има същите рефлекси. Затова не се дави в околоплодните води.

„Тогава ни хрумна, че бебето общува на рибешки език“, казва проф. Уилсън и пояснява: „Изучихме „пуканията“ в корема на 5600 бременни. И сега убедено можем да кажем, че неродените ни деца разговарят с нас. Езикът им е идентичен с този на рибите.

Пукането има определен ритъм и продължителност. Неразбирането на майката на сигналите от утробата е първият стрес в живота на бебето. А близнаците общуват непрекъснато.

Когато вярата в майката се изронва от липсата на отговор, близнакът знае, че има до себе си същество, на което да разчита, с което да общува на същия език. След рождението забравяме езика на пукането, той се изгубва заедно с другите рибешки рефлекси.

За разлика от порасналите, бебетата в утробата говорят на един и същи език. А той е като Морзовата азбука! Ембриоложката проф. Дина Уилсън разкодира сигналите от утробата:

Речник:

Едно кратко пукване: Опасност! Мамо, не ми стига въздух!

Две кратки пукания: Нужна ми е повече светлина! (Тя е полезна за бебето, изработва хормона серотонин.)

Три кратки пукания: Спрете този ужасен звук. (Бебето чува от телевизора или радиото шумове, които го плашат или дразнят.)

Едно дълго пукане: Мамо, лягай си, искам да спя!

Две дълги пукания: Гладен съм! Време ти е да ядеш, мамо!

Три дълги пукания: Искам да се пораздвижа. Мамо, приготви се за дълго и активно ритане.

Опции: Изпрати на приятел, Абонирай се за дума
Сподели:
Novinite.bg
Виж коментари (0)   |   » Коментирай
СВЪРЗАНИ СТАТИИ
ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ
Няма коментари
НАПИШИ КОМЕНТАР:
* ИМЕ: E-MAIL:
* КОМЕНТАР:
  * КОД ЗА СИГУРНОСТ:   Въведете кода от картинката: security code

* Полетата маркирани със звезда са задължителни. Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван публично.

Тъй като бихме искали форумът да е място за честни, откровени и интересни мнения, най-любезно молим да използвате учтив и неагресивен тон в постингите си.
Всяко мнение, което подтиква към расова или полова ненавист, към тероризъм, както и написаното на вулгарен език, ще бъде изтривано веднага. Откровени рекламни съобщения, особено тези с поставени хиперлинкове без никаква връзка с обсъжданите теми, ще бъдат квалифицирани като спам и няма да бъдат толерирани.
ОЩЕ ОТ ИНТЕРЕСНО:

Романтични поверия за осми март

7.03.2017 / Екип на Doctoronline.bg (Коментари: 0)

Съществуват много поверия, свързани с най-женския празник - осми март. » Прочети

От колко сън се нуждаем в зависимост от годините ни

25.12.2016 / Екип на Doctoronline.bg (Коментари: 0)

Разбира се, кой не иска да знае?! » Прочети

Защо някои пушачи не могат да спрат цигарите?

23.11.2016 (Коментари: 7)

Широко разпространеното мнение, че прекратяването на вредния навик зависи от волята, беше развенчано с новото изследване на американски учени от Северна Каролина.

» Прочети

Ходенето е по-полезно от тичането

10.04.2013 (Коментари: 0)

Добра новина за тези, които предпочитат дългите разходки пред изморителното тичане.

» Прочети

Оплешивяването издава риск за сърцето

Мъжете с оредяваща на темето коса, изглежда, са по-застрашени от сърдечни болести в сравнение със своите връстници с младежки гъста прическа. » Прочети

Колко калории горим в чистене?

27.03.2013 (Коментари: 0)

Повечето жени не си представят, че почистването на дома може да им осигури не само чистота, но и стройна фигура.

» Прочети

Кръвното вреди на зъбите

26.03.2013 (Коментари: 2)

Екип от изследователи от Швеция откриха още една лоша последица от високото кръвно налягане и сърдечните болести – увреждането на зъбите.

» Прочети

Полезно ли е обезмасленото мляко за децата?

25.03.2013 (Коментари: 0)

Преди се смяташе, че обезмасленото мляко поддържа здравословното тегло на децата, но ново проучване разкри, че помага за напълняване.

» Прочети

Диня и домати за вечна младост

22.03.2013 (Коментари: 3)

Американски диетолози препоръчват да добавите червените хранителни продукти към ежедневното си меню, за да съхраните младостта си, предаде БГНЕС.

» Прочети

Приспивателните подобряват паметта

16.03.2013 (Коментари: 0)

Приспивателните таблетки могат да помогнат за подобряването на паметта и да открият път към намирането на лекарство срещу деменция, предаде БГНЕС.

» Прочети