СЕКСУАЛНО ЗДРАВЕ

Човек може да обича двама души едновременно

23 май 2010 17:59 | Коментари: 2
Човек може да обича двама души едновременно

Възможно ли е да се обичат едновременно двама души? Според учените това е възможно явление в човешката природа, пише британският вестник „Сън“.

Сексологът от университета Вашингтон в Сиатъл д-р Сара Шварц твърди, че когато в една връзка или брак нещата не вървят както трябва, хората са склонни да почувстват „гъдел“ в стомаха заради друго лице. „Става въпрос за лице, което е копие на човека, с който имате връзка, но въпреки това има и някои по-различни особености, които ги няма постоянният ви партньор“, обяснява д-р Шварц. Тя твърди, че е възможно да се обичат двама души едновременно, даже и повече. Обяснението е просто - има хора, които не могат да обичат само един човек.

„За тангото са необходими двама“ гласи известната максима, но в проведената анкета много от читателите на британския вестник са се определили за „танго с трима или четирима“. Така те са убедени, че осъществяват най-смелите си еротични необходимости и могат да бъдат по-активни и по-заети от моногамите си приятели и приятелки.

Ако не може да се решите коя от двете красиви жени да вкарате в леглото, не се безпокойте, направете го и с двете. Една от участниците в анкетата обаче казва, че така си е навлякла неприятности. „В началото излизах и спях с двама, а по-късно и с трима, и струва ми се, че всички обичах еднакво. Стана така обаче, че всички разбраха един за друг и ме напуснаха. Сега съм сама и ми е самотно“, споделя анкетираната.

Млада жена от Индия пък смята, че не е възможно да се обича искрено и страстно повече от един мъж и че подобна връзка няма нищо общо с любовта. Въпреки това тя описва свои изкушения. „Харесваха ми много мъже, мечтаех да ме вземат в прегръдките си и да ги обсипя със страст, но никога не посмях да се реша да излизам едновременно с двама“, обяснява тя.

„Да спиш с двама или трима, вече става навик, защото всеки един от тях можеш да научиш на неща, които изцяло ще те задоволят“, твърди друга от анкетираните дами.

Опции: Изпрати на приятел, Абонирай се за дума
Сподели:
Novinite.bg
Виж коментари (2)   |   » Коментирай
ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ
Автор: sema  |  Дата: 27.08.2010 18:52

Da slu4vase,i na men mi se e slu4valo da obi4am tirima na vednaj,no tova nyama ni6to ob6to s istinskata lyubov.tam trapkata e druga.Az imam golyama du6a i moga da obi4am mnogo hora,no samo edin 4ovek ima speciyalno myasto v sarceto.

Автор: R  |  Дата: 24.05.2010 05:23

ПРОТИВОПОКАЗНО Е,ТОВА ДА СТАВА НА ЕДНО МЯСТО,В ЕДИН И СЪЩИ ГРАД,КОЙТО СЕДИ НА ДВА СТОЛА ,ОСТАВА НА ПРАЗНО .ИНАЧЕ В СЪРЦЕТО НА ВСЕКИ ИМА МЯСТО И ЗА ОЩЕ ЕДИН-А.

НАПИШИ КОМЕНТАР:
* ИМЕ: E-MAIL:
* КОМЕНТАР:
  * КОД ЗА СИГУРНОСТ:   Въведете кода от картинката: security code

* Полетата маркирани със звезда са задължителни. Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван публично.

Тъй като бихме искали форумът да е място за честни, откровени и интересни мнения, най-любезно молим да използвате учтив и неагресивен тон в постингите си.
Всяко мнение, което подтиква към расова или полова ненавист, към тероризъм, както и написаното на вулгарен език, ще бъде изтривано веднага. Откровени рекламни съобщения, особено тези с поставени хиперлинкове без никаква връзка с обсъжданите теми, ще бъдат квалифицирани като спам и няма да бъдат толерирани.

Няколко факта за менструалните чашки

13.03.2017 / Екип на Doctoronline.bg (Коментари: 0)

Напоследък много се говори за менструалните чашки по всички здравни форуми и предавания. » Прочети

БЧК организира кампания по случай Световния ден за борба със СПИН

По случай Световния ден за борба със СПИН – 1 декември, Българският младежки Червен кръст - София, организира флашмоб и информационни пунктове.

» Прочети

Контрацепция – женските презервативи

13.02.2012 / Евелина Арнаутска (Коментари: 0)

Така наречените женски презервативи, за разлика от стандартно използваните, се поставят във вагината.

» Прочети

Кафето предпазва от рак на гърдата

13.05.2011 / Мария Цветкова (Коментари: 0)

Жените, които пият повече кафе, намаляват риска да развият рак на гърдата, сочи шведско проучване.

» Прочети

Първата целувка издава какъв ще бъде сексът

Повечето мъже и жени след първата целувка разбират какъв ще бъде партньорът в леглото, обясняват британски социолози.

» Прочети

Нов спрей за по-добър секс разработиха учени

Нов революционен спрей може да помогне на мъжете да правят секс 5,5 пъти по-дълго от обикновено, твърдят учени. » Прочети

Мъж изпаднал в 27-дневна ерекция

31.05.2010 (Коментари: 0)

В резултат на мощен пристъп на приапизъм (възникнала ерекция без психологическа и физическа стимулация) жител на Доминиканската република е бил споходен от възбуда, продължила 27 дни. » Прочети

Мъжете и жените имат различни еротични желания

23.05.2010 (Коментари: 3)

Еротичните желания на мъжете и жените коренно се различават. » Прочети

Физическото привличане играе важна роля в избора на партньор

22.05.2010 (Коментари: 2)

Физическото привличане играе важна роля в избора на партньор, твърдят психолозите. » Прочети

Депресията води до еректилна дисфункция у мъжа

20.05.2010 (Коментари: 0)

Депресиията, загубата на самоуважение, ниското самочувстние и разрива в интимните отношения могат да бъдат както причина за липса на сексуално желание, така и следствие от импотентността. » Прочети