ЗА СПЕЦИАЛИСТИ

Луксозни кресла за хемодиализа - хит на Булмедика/Булдентал

12 май 2010 14:55 | Коментари: 0
Луксозни кресла за хемодиализа - хит на Булмедика/Булдентал

Сред експонатите на БУЛМЕДИКА са серия луксозни кресла за хемодиализа с електрическо управление на позициите, серия АГ столове, която се състои от два модела – стационарен и преносим, с удобни и функционални конструкции и тапицерии, комбиниран апарат за естетическа терапия „КоЛайн“, който осигурява всички основни процедури за премахване на естетическите проблеми, нова система за физикална терапия, изключително успешна при хронични, дегенеративни заболявания и трудно лечими случаи, 3-то поколение лазарен апарат за регенериране на кожата и много други.

Ценни за широк кръг медицински специалисти са иновативната система BIOLITEC – диоден лазер с широко приложение във всички сфери на медицината, и единствената абсолютно затворена и стерилна система за ефикасно и безопасно кръвопреливане DONOR, която осигурява сигурно възстановяване и реинфузия на кръвта.

Нови възможности за качествена диагностика и лечение разкриват експонираните скенер с коничен лъч Kodak 9500 Cone Beam 3D System, цефалометрична приставка за комбиниран ортопантомограф/ 3D апарат и нов софтуер за него Kodak 9000 3D C, кугел за интраорални рентгенографии Kodak 2200, безжичен сензор за дигитални рентгенографии със система за интелигентно позициониране Kodak RVG 6500, безжична интраорална камера Kodak 1500 и много други.

Много от експонатите ще улеснят практиката на специалистите от офталмологията. Показано е най-новото за едно модерно обзавеждане - прецизни апарати за прегледи, за изработка на очила, инструменти, консумативи и други важни за грижите към пациентите медицински изделия. Има нови модели оборудване и обзавеждане за рехабилитация, физиотерапия, водолечение и други терапии.

Лекарите в областта на денталната медицина отново могат да се запознаят с най-новото стоматологично оборудване, апаратура и инструменти за техните кабинети и зъботехническите лаборатории.

На БУЛДЕНТАЛ са представени първият български високоенергиен диоден лазер за ежедневната стоматологична практика SIX LASER LANCET 980 и най-достъпният дентален лазер в света за лазерна естетика, хирургия, пародонтална лазерна терапия или лазерно избелване PICASSO (с мощност 0,1 - 7W) и PICASSO LITTLE (с мощност 0,1 - 2.5W).

Предлагат се много нови решения в областта на имплантологията, която бележи бързо развитие напоследък. Професионалистите ще узнаят повече за едночастовите дентални имплантати за бързо и нетравматично поставяне, имплантологичната система ICX TEMPLANT- една от най-бързо развиващите се в Западна Европа, неслучайно наричана и Volksimplantat, както и една от най-големите имплантологични системи в света – Zimmer.

В услуга на практикуващите имплантолози ще бъде усъвършенстваният агресивен имплантат с тройна резба, а за първи път в България по време на БУЛДЕНТАЛ екипи от лекари демонстрират имплантиране на живо - изключително ценно за работещите в тази модерна ниша.

Сред новата техника за дентални услуги са различни дигитални рентгенови системи.

Представени са революционно новата категория композит Vertise Flow, подходящ за така наречените „трудни пациенти“, т.е. деца или възрастни хора, нов тип отпечатъчен материал за фиксирани протезни конструкции АPOL Klasse A и специално създадената от зъботехник за зъботехници система Plug And Play, включваща скенер, фреза и софтуер. За професионалистите представлява интерес новата система за избелване на зъбите PURE - неагресивен метод без никакъв риск, чудесна поносимост, съчетано с висока ефективност.

Представена е и широка гама продукти за устна хигиена, за избелване на зъби, дезинфектанти на работни и подови повърхности, инструменти и други материали при работа на лекарите.

Опции: Изпрати на приятел, Абонирай се за дума
Сподели:
Novinite.bg
Виж коментари (0)   |   » Коментирай
ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ
Няма коментари
НАПИШИ КОМЕНТАР:
* ИМЕ: E-MAIL:
* КОМЕНТАР:
  * КОД ЗА СИГУРНОСТ:   Въведете кода от картинката: security code

* Полетата маркирани със звезда са задължителни. Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван публично.

Тъй като бихме искали форумът да е място за честни, откровени и интересни мнения, най-любезно молим да използвате учтив и неагресивен тон в постингите си.
Всяко мнение, което подтиква към расова или полова ненавист, към тероризъм, както и написаното на вулгарен език, ще бъде изтривано веднага. Откровени рекламни съобщения, особено тези с поставени хиперлинкове без никаква връзка с обсъжданите теми, ще бъдат квалифицирани като спам и няма да бъдат толерирани.

Иновация в борбата с целулита и бръчките представиха на Булмедика/Булдентал

12.05.2010 (Коментари: 0)

Нова система за борба с целулита, мастните струпвания, бръчките, отпуснатата кожа и пигментните петна представиха от английско-чешката компания BTL по време на изложението Булмедика/Булдентал, което се провежда в момента в Международния изложбен център в столицата.

» Прочети

Лекари се запознават с нова медицинска апаратура на Булмедика/Булдентал

12.05.2010 (Коментари: 0)

Международният изложбен център в София е домакин на най-авторитетната медицинска изложба в Югоизточна Европа Булмедика/Булдентал. » Прочети

Медицински фирми представят модерна апаратура за лекари и стоматолози

10.05.2010 (Коментари: 0)

От 11 до 14 май 2010 година Интер Експо Център – София, ще бъде домакин на най-авторитетната медицинска изложба в Югоизточна Европа – БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ.

» Прочети