ЗА СПЕЦИАЛИСТИ

Лекари се запознават с нова медицинска апаратура на Булмедика/Булдентал

12 май 2010 13:46 | Коментари: 0
Лекари се запознават с нова медицинска апаратура на Булмедика/Булдентал

Международният изложбен център в София е домакин на най-авторитетната медицинска изложба в Югоизточна Европа Булмедика/Булдентал. По традиция събитието среща многобройните специалисти от здравната сфера – лекари и дентални специалистии, лаборанти, рехабилитатори, мениджъри и други експерти, с производители, търговци и дистрибутори на широка гама продукти, технологии и техника за медицинската практика.

Международната изложба Булмедика/Булдентал се организира под патронажа на Министерството на здравеопазването и с подкрепата на професионалните организации Български лекарски съюз и Български зъболекарски съюз – традиция, която ще спази и 44-ото издание на изложението.

Години наред изложбата събира на едно място „познати и с дългогодишен стаж“ участници, които демонстрират и препоръчват на здравните работници постижения с висок стандарт, чието внедряване рефлектира в качеството на медицинските услуги.
Включват се и нови участници, които обогатяват изложението с нови експонати, полезни за работещите в болници и извънболнични лечебни заведения, диагностично-консултативни центрове, медицински и дентални клиники.

И тази година изложбените зали пресъздават атмосферата на модерно обзаведени лечебни и болнични заведения. За това помагат множеството експонати на компании от България, Германия, Словакия, Китай и други страни. За втора поредна година авторитетни фирми от Чехия са избрали колективното представяне. Голям и атрактивен щанд ще бъде зона за националното представяне на 13 медицински и дентални фирми от Корея.

Спектърът от експонати с всяка година се разширява и включва нови модели клинично-лабораторна и диагностична апаратура, оборудване, универсално и специализирано обзавеждане на здравни заведения, инструменти, реактиви, консумативи и други продукти за лечение и услуги в различни сектори на хуманната медицина.

Обществото все повече фокусира вниманието си върху грижите за хора с увреждания, физиотерапията, рехабилитацията и в отговор на изложението Булмедика ще се представят различни модели техника и помощни средства за хората с увреждания и тези, които се грижат за тях.

Бързото навлизане на новостите в областта на денталната медицина провокира и сега активното ангажиране на голям брой производители, търговци и дистрибутори на дентално оборудване, апаратура, инструменти, материали и консумативи за зъболечение и зъботехника.

Булмедика/Булдентал привлеча вниманието предимно на професионалната аудитория към актуални теми от хуманната, денталната медицина и системата на здравеопазването в страната като цяло.

За повече информация: www.bulmedica.bg.

Опции: Изпрати на приятел, Абонирай се за дума
Сподели:
Novinite.bg
Виж коментари (0)   |   » Коментирай
ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ
Няма коментари
НАПИШИ КОМЕНТАР:
* ИМЕ: E-MAIL:
* КОМЕНТАР:
  * КОД ЗА СИГУРНОСТ:   Въведете кода от картинката: security code

* Полетата маркирани със звезда са задължителни. Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван публично.

Тъй като бихме искали форумът да е място за честни, откровени и интересни мнения, най-любезно молим да използвате учтив и неагресивен тон в постингите си.
Всяко мнение, което подтиква към расова или полова ненавист, към тероризъм, както и написаното на вулгарен език, ще бъде изтривано веднага. Откровени рекламни съобщения, особено тези с поставени хиперлинкове без никаква връзка с обсъжданите теми, ще бъдат квалифицирани като спам и няма да бъдат толерирани.

Иновация в борбата с целулита и бръчките представиха на Булмедика/Булдентал

12.05.2010 (Коментари: 0)

Нова система за борба с целулита, мастните струпвания, бръчките, отпуснатата кожа и пигментните петна представиха от английско-чешката компания BTL по време на изложението Булмедика/Булдентал, което се провежда в момента в Международния изложбен център в столицата.

» Прочети

Луксозни кресла за хемодиализа - хит на Булмедика/Булдентал

12.05.2010 (Коментари: 0)

Сред експонатите на БУЛМЕДИКА са серия луксозни кресла за хемодиализа с електрическо управление на позициите, серия АГ столове, която се състои от два модела – стационарен и преносим, с удобни и функционални конструкции и тапицерии, комбиниран апарат за естетическа терапия „КоЛайн“, който осигурява всички основни процедури за премахване на естетическите проблеми, нова система за физикална терапия, изключително успешна при хронични, дегенеративни заболявания и трудно лечими случаи, 3-то поколение лазарен апарат за регенериране на кожата и много други.

» Прочети

Медицински фирми представят модерна апаратура за лекари и стоматолози

10.05.2010 (Коментари: 0)

От 11 до 14 май 2010 година Интер Експо Център – София, ще бъде домакин на най-авторитетната медицинска изложба в Югоизточна Европа – БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ.

» Прочети