ЗА СПЕЦИАЛИСТИ

Медицински фирми представят модерна апаратура за лекари и стоматолози

10 май 2010 11:51 | Коментари: 0
Медицински фирми представят модерна апаратура за лекари и стоматолози

От 11 до 14 май 2010 година Интер Експо Център – София, ще бъде домакин на най-авторитетната медицинска изложба в Югоизточна Европа – БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ.

Очакват я многобройните специалисти от здравната сфера – лекари и дентални лекари, лаборанти, рехабилитатори, мениджъри на здравни заведения, експерти и други специалисти от здравния сектор, защото събитието ги среща с производители, търговци и дистрибутори на широка гама продукти, технологии и техника за медицинската практика.

Международната изложба БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ се организира под патронажа на Министерството на здравеопазването и с подкрепата на професионалните организации Български лекарски съюз и Български зъболекарски съюз.

Тази година се очаква изложбените зали да пресъздадат атмосферата на модерно обзаведени лечебни и болнични заведения. За това ще помогнат множеството експонати на компании от България, Германия, Словакия, Китай и други страни. За втора поредна година авторитетни фирми от Република Чехия са избрали колективното представяне. Голям и атрактивен щанд ще бъде зона за Националното представяне на 13 медицински и дентални фирми от Република Корея.

Въпреки кризата се запазва ускорението, с което през последните години се разгръща БУЛДЕНТАЛ. Налице е желание за атрактивно представяне на водещи традиционни и нови компании от страната, Италия, Австрия, Китай, Пакистан и др. Бързото навлизане на новостите в областта на денталната медицина провокира и сега активното ангажиране на голям брой производители, търговци и дистрибутори на дентално оборудване, апаратура, инструменти, материали и консумативи за зъболечение и зъботехника.

БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ отново ще привлече вниманието на професионалната аудитория към актуални теми от хуманната, денталната медицина и системата на здравеопазването в страната като цяло.

Още първия ден (11 май) ще се проведе дискусионен форум за реформите в българската здравна система под наслов „Българското здравеопазване между пазара и морала“ с участието на Комисията по здравеопазване в НС, МЗ, НЗОК, БЛС, БЗС, БАСЗГ, НСОПЛБ, представители на синдикатите и на работодателите в здравеопазването, пациентски и неправителствени организации, директори и управители на областни и общински болници, ОПЛ и журналисти.

Българското научно стоматологично дружество организира на 12 май научна конференция на тема „105 г. организирана дентална медицина в България“, която в следващите дни ще бъде продължена от практически курсове. Един от лекторите е д-р Питър ван дер Шор, Холандия, носител на Ордена на Кралицата за принос към денталната медицина.

В рамките на съпътстващата програма на 13 май д-р Тревор Бърк от Великобритания ще изнесе лекция на тема „Прагматична естетика със съвременни композитни материали“. Организатор на новаторското събитие е вестник Dental Tribune.

Асоциацията „Жени без остеопороза – 21“ за втора поредна година организира кръгла маса на тема „Национална програма за ограничаване на остеопорозата в България – поглед напред“.

В дните на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ ще се проведат фирмени презентации, лекции, семинари и практически курсове на методи, продукти и модерна техника, прилагани в съвременната медицинска и дентална практика.

Опции: Изпрати на приятел, Абонирай се за дума
Сподели:
Novinite.bg
Виж коментари (0)   |   » Коментирай
СВЪРЗАНИ СТАТИИ
ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ
Няма коментари
НАПИШИ КОМЕНТАР:
* ИМЕ: E-MAIL:
* КОМЕНТАР:
  * КОД ЗА СИГУРНОСТ:   Въведете кода от картинката: security code

* Полетата маркирани със звезда са задължителни. Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван публично.

Тъй като бихме искали форумът да е място за честни, откровени и интересни мнения, най-любезно молим да използвате учтив и неагресивен тон в постингите си.
Всяко мнение, което подтиква към расова или полова ненавист, към тероризъм, както и написаното на вулгарен език, ще бъде изтривано веднага. Откровени рекламни съобщения, особено тези с поставени хиперлинкове без никаква връзка с обсъжданите теми, ще бъдат квалифицирани като спам и няма да бъдат толерирани.

Иновация в борбата с целулита и бръчките представиха на Булмедика/Булдентал

12.05.2010 (Коментари: 0)

Нова система за борба с целулита, мастните струпвания, бръчките, отпуснатата кожа и пигментните петна представиха от английско-чешката компания BTL по време на изложението Булмедика/Булдентал, което се провежда в момента в Международния изложбен център в столицата.

» Прочети

Луксозни кресла за хемодиализа - хит на Булмедика/Булдентал

12.05.2010 (Коментари: 0)

Сред експонатите на БУЛМЕДИКА са серия луксозни кресла за хемодиализа с електрическо управление на позициите, серия АГ столове, която се състои от два модела – стационарен и преносим, с удобни и функционални конструкции и тапицерии, комбиниран апарат за естетическа терапия „КоЛайн“, който осигурява всички основни процедури за премахване на естетическите проблеми, нова система за физикална терапия, изключително успешна при хронични, дегенеративни заболявания и трудно лечими случаи, 3-то поколение лазарен апарат за регенериране на кожата и много други.

» Прочети

Лекари се запознават с нова медицинска апаратура на Булмедика/Булдентал

12.05.2010 (Коментари: 0)

Международният изложбен център в София е домакин на най-авторитетната медицинска изложба в Югоизточна Европа Булмедика/Булдентал. » Прочети