НОВИНИ

Китайски хороскоп за юли: Змийска луна орисва романтичните воаяжи

10 юли 2024 09:00 | Коментари: 0
Китайски хороскоп за юли: Змийска луна орисва романтичните воаяжи

Намираме се в годината на Зеления дървен дракон, но съуправител на периода 6 юли - 4 август е загадъчната, харизматична и сексапилна и много взискателна Змия. Това разкрива кабалистът Ели Маринова в месечната си източна фъншуй прогноза. Разяснява, че двата астрознака винаги постигат разбирателство и работят перфектно в синхрон, което сега ще се подсили и от новолунието този уикенд. Това ще се отрази на целия ни обществено-политически живот, на работата, личната сфера и пътешествията.

"И двата знака обичат пътешествията, така че отпускарите ще имат попътен вятър за приключения и романтика. Само да внимават да не станат много капризни", съветва Маринова.

 

 

 

 

Според нейните изчисления и тълкувания в политически план през юли ще се появят сериозни тенденции за корекции и обновяване на платформите на партиите с цел справяне с политическата и икономическата криза в страната. А ето и общата прогноза на Маринова за периода на база Източния зодиак. 

Благополучие радва Плъха

През юли Плъхът ще има възможност да се докаже като добър изпълнител или ръководител и така ще заслужи уважението на околните. Той умее да печели и да управлява разумно това, с което разполага, обича да трупа запаси за подсигуряване на бъдещето. И затова през периода ще се радва на сигурност, стабилност и благополучие. Подкрепен от Дракона и до някъде от Змията, на която ще се наложи да прави мили очи, Плъхът ще успее да се справи със задачите, които си е поставил. Някои от представителите на знака ще си осигурят мечтаната ваканция, но други ще трябва да я отложат поради належащи ремонти. И в двата случая да следят финансите, за да не се надскачат. Личен живот. Чаровният и неотразим Плъх ще се радва на прекрасни взаимоотношения с хората, на които държи най-много, ще споделя с тях любимо хоби, ще се забавлява с удоволствие. Здраве. Всички от знака трябва да се пазят от прегряване и слънчев удар, да избягват продължително пребиваване на открито.

Бикът с по-къса ваканция

През юли за Бика всичко ще се случва лесно и бързо – и успехите, и пречките. Въпреки подкрепата на Змията Драконът постоянно ще създава проблеми и така ще се стреми да обърка дори и най-търпеливия и разумен Бик. Но там, където има добра комуникация и общуване, доброто ще е повече. Биковете с артистични професии и тези на свободна практика ще бъдат вдъхновени и мотивирани за успехи, но ангажираните с производството или в търговията ще трябва да се справят с неотложни проблеми.

Онези, които са планирали отпуската си през юли, е добре да се подготвят ваканцията да е по-кратка или да бъде прекъсната от някакви неотложни задачи. Заетите с ремонтни дейности да се запасят с допълнително търпение и средства. Личен живот. Семейните от знака да се разграничат от напрежението в работата. Така ще си осигурят мир, спокойствие и романтика. Свободните ще имат горещите летни авантюри. Ще е добре и всички да не пренебрегват грижите за здравето си.

Изненади при Тигъра

За Тигъра периодът ще е динамичен, но доста напрегнат и труден, защото постигането на разбирателство и с Дракона, и със Змията ще е силно затруднено, често дори невъзможно. През юли той ще трябва да се справя с всичко не само без каквато и да е помощ, но и заобиколен от неприятели. За щастие Тигърът не се страхува, и въпреки че ще му е трудно да управлява ситуациите, той в никакъв случай няма да се даде без бой. А благодарение стратегическото си мислене и опит ще успее да извоюва поне една трудна победа, която по-късно може да бъде сравнена с триумф.

Ваканцията на тези, които смятат да почиват през юли, може да се превърне в приключение с неочакван край. Подобни изненади обаче са възможни и по отношение на евентуалните ремонтни дейности. В личен план е добре семейният Тигър да отдели необходимото внимание на любимите си хора. А свободните да не се увличат много по авантюрите с неочакван край. Здраве. Представителите на този знак да внимават с продължителните морски забавления и другите водни процедури и в никакъв случай да не забравят шапката и слънчевите очила.

Заекът прескача препятствия

И на Заека няма да му е лесно през юли, защото очакваната от Змията помощ често ще се оказва мечешка услуга, а Драконът ще помага не на него, а на Змията. С други думи дисонансът на енергиите ще се прояви в този житейски период като трудности и препятствия от всякакъв вид. Съветът на Фортуна е тихият, свенлив и страхлив Заек да не вдига шум, а да действа тактично и дипломатично. Така ще успее да се измъкне от повечето неприятности или да ги заобиколи.

Ако е планирал ремонт или строителна дейност, ще трябва да се примири с някаква рамка, с нечии чужди правила и изисквания. Същото може да се каже и за тези, които смятат да отидат на почивка, но с едно уточнение – ако очакванията им не са твърде завишени, ваканцията може да се окаже дори по-сполучлива от предвиденото. Личен живот. Въпреки предизвикателствата Заекът ще се радва на чудесно прекарано свободно време в компанията на любимите си хора. Свободните ще флиртуват с удоволствие, но нека това да е с мярка. Здраве. Добре е Заекът да следи пулса и кръвното си налягане.

Силен период за Дракона

През периода Драконът, подкрепян изцяло от Змията, ще може да прави каквото си иска. Дори да срещне някое и друго предизвикателство, мотивиран за успехи и зареден с оптимизъм ще се справи блестящо. Някои Дракони ще се забавляват на воля дори и с непосредствените си работни задачи, а други ще се обърнат към духовните ценности, към търсене и на мъдрост и знания.

Тези, които са планирали почивката си сега, тя ще протече точно според вкуса им. Занимаващите се с ремонтни дейности ще проявят вдъхновение и артистичност, но да внимават да не пресолят манджата. Иначе като цяло месецът за вас ще е добър, само внимавайте да не се увлечете твърде по забавления и прищевки. Личен живот. У дома Драконът ще се чувства щастлив и доволен, ще се радва на любов и отзивчивост. Свободните от знака ще са ухажвани, ще се радват на внимание и популярност. Здравето на Драконите по правило е стабилно, но ще е добре сега да са по-внимателни с режима си на живот, с качеството на храната.

Змията урежда документи

Месец юли няма да е особено лесен за Змията. Има опасност в един момент тя да влезе дори в конфликт със самата себе си, да започне да се съмнява в правилността на решенията и действията си по важен за нея въпрос. Но благодарение и на помощта на Дракона, и на натрупаните опит, знания и материално-финансови резерви, тя ще успее да постигне мир и съгласие със себе си. През периода ще работи по задачи, свързани със собственост, движима или недвижима, ще урежда документи. Змията е добър организатор и затова и почивките, и ремонтите ще бъдат перфектни. Личен живот. И семейните, и свободните от знака ще бъдат ухажвани и глезени, особено ако не настояват за повече, отколкото могат да получат. Здраве. При Змията всичко ще е наред, все пак при респираторни оплаквания да си обърнат внимание.

Конят пътува по работа

През юли амбициозният, предприемчив и усърден Кон ще поддържа и развива разумно и грижливо стабилната основа, която си е съградил досега. Той дори ще отчете напредък и прогрес, постигнати без каквато и да е помощ отстрани, защото Драконът и Змията ще играят ролята на неутрални наблюдатели. Когато срещне спънки и пречки по пътя си, той ще се справя умело с тях благодарение на чудесното си чувство за хумор и самоиронията си. Някои от представителите на знака ще пътуват по работа, други ще работят усърдно, дори ако вече са заминали на почивка, а трети ще се забавляват дори, когато работят или се занимават с ремонтни дейности.

Личен живот. Семейните Коне ще се радват на споделени радости и грижи, на разбиране и отзивчивост, а свободните ще предпочетат по-скоро забавления по механи и дискотеки. Здраве. Възможно е да се случи някакво леко и бързо преминаващо неразположение, което Конят едва ли ще забележи.

Козата начева приключение

През юли Козата ще търси мир и спокойствие, но ще се наложи да се справя с ред важни и трудни задачи, да оправя бъркотии, да компенсира щети, свързани с работата или с изненадващ ремонт. Тя ще върши всичко това, без да може да разчита на каквато и да е странична помощ. Затова да заложи на своята изобретателност. Възможно е някои от представителите на знака да се захванат с ново обучение за надграждане на опита, уменията и квалификацията си.

Ако Козата е планирала ваканцията си през юли, нещата ще стоят по съвсем различен начин – почивката може да се окаже едно наистина вълшебно приключение. Личен живот. Семейните ще се радват на единодушие и единомислие, а свободните ще имат страхотни приключения. Здраве. Когато е навън, Козата да не забравя, че слънчевата радиация днес е по-силна, отколкото бе преди години.

Летен вирус дебне Маймуната

Маймуната винаги намира начин да се забавлява и да обръща всичко на игра, но точно през юли, в разгара на отпускарския сезон, тя ще предпочете сериозната и отговорна работа пред игрите и забавленията. Подкрепена от Дракона и донякъде от Змията, тя ще работи усилено и усърдно, ще отхвърля задача след задача, ще трупа дивиденти от добре свършената работа, ще си извоюва авторитет. Дори да отиде на почивка Маймуната ще приема всяко нещо като сериозна и отговорна работа и така ваканцията ще се превърне в нещо съвсем различно от очакваното. Личен живот. Независимо дали е семейна или свободна, ще се радва на обич и възхищение. Здраве. Ще е добре да внимава да не се срещне с някой и друг летен вирус.

Петелът се охарчва

Юли ще е щастлив и благодатен за Петела, защото той ще бъде подкрепян безрезервно и от Дракона, и от Змията. Петелът ще има възможност да направи желана и отдавна чакана промяна, да стартира едно ново и много обещаващо начало. Независимо с какво ще се занимава – с реклама, ремонт или търговия, или ще предприеме пътуване по работа, той ще бележи успех след успех и ще огласява високо и ясно на всички около себе си за своите постижения. Но е добре Петелът да не се самозабравя.

Ако Петелът е планирал отпуската си през периода, тя ще бъде чудесна, изпълнена с интересни и зареждащи нови впечатления и идеи. Но при някои от знака може да се окаже и по-скъпа и по-шумна от разумното.

Личен живот. Семейните ще се сдобият със стойностна и желана придобивка за дома или ще организират семеен празник. При свободните от знака не е изключено някои флиртове да прераснат в по-сериозна връзка. Здраве. Петелът да обгрижва имунитета си, тъй като и летните вируси са си опасни.

Планината зарежда Кучето

За Кучето периодът ще се окаже изненадващо лесен и успешен въпреки липсата на каквато и да е подкрепа от страна на Дракона и Змията или може би точно поради това. Благодарение на добрата си информираност и на умението му да работи с факти, на натрупаните опит, мъдрост и ресурси, то ще си осигури един доста добър месец.

През юли Кучето ще е мотивирано да се доказва и да отстоява мненията и правата си, без да се страхува, но и без да позволява да бъде въвличано в конфликти. Възможно е някои от представителите на знака да получат бонуси за добре свършена работа, други повишение, а трети едно приятелско потупване по рамото за поощрение.

Ако Кучето е планирало отпуската си през юли, тя може да протече като интересно пътешествие или на някое далечно и екзотично място. И в личния си живот Кучето ще може да се радва на привързаност и любов от страна на близките си. Здраве. Ще е добре всички от знака да внимават и със слънцето на плажа. Избралите планината ще презаредят батериите си най-добре.

Глиганът се глези с коктейли

 

 

 

И на Глигана ще му се наложи да се справя сам без помощта на Дракона и игнорирайки враждебността на Змията. Липсата на подкрепа едва ли ще го притесни, защото той може да носи отговорност с лекота, а постигнатите успехи ще са безспорни и значими. Благодарение на своята прозорливост и вярна преценка, на умението си да работи с хора Глиганът ще постига напредък в сферите си на дейност. Осигуряването на финансова и материална стабилност винаги стои на първо място за Глигана и през юли той ще се справя доста добре по въпроса. А така ще може да си позволи и едно интересно далечно пътешествие. Други от знака пък ще прекарат отпуската си в луксозен хотел с коктейл с чадърче и маслинка. Мнозина ще предпочетат да хвърлят мотиката, образно казано, като отложат главоболията по евентуалните ремонтни работи за по-късно. Личен живот. Периодът е особено подходящ за романтични вечери на свещи и за обвързаните, и за свободните представители на знака. Здраве. Глиганът ще може да се похвали с добро здраве и добро разположение на духа. Да пази нервите си.

Ели Маринова, "Телеграф"

Източник: fitwell.bg

Опции: Изпрати на приятел, Абонирай се за дума
Сподели:
Novinite.bg
Виж коментари (0)   |   » Коментирай
ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ
Няма коментари
НАПИШИ КОМЕНТАР:
* ИМЕ: E-MAIL:
* КОМЕНТАР:
  * КОД ЗА СИГУРНОСТ:   Въведете кода от картинката: security code

* Полетата маркирани със звезда са задължителни. Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван публично.

Тъй като бихме искали форумът да е място за честни, откровени и интересни мнения, най-любезно молим да използвате учтив и неагресивен тон в постингите си.
Всяко мнение, което подтиква към расова или полова ненавист, към тероризъм, както и написаното на вулгарен език, ще бъде изтривано веднага. Откровени рекламни съобщения, особено тези с поставени хиперлинкове без никаква връзка с обсъжданите теми, ще бъдат квалифицирани като спам и няма да бъдат толерирани.
ОЩЕ ОТ НОВИНИ:

Диетолог препоръча тази напитка за игаряне на мазнините

19.07.2024 (Коментари: 0)

Много хора мечтаят за стройно и стегнато тяло. » Прочети

Няколко трика за използване на банановите обелки в домакинството

19.07.2024 (Коментари: 0)

Със сигурност бананите присъстват редовно във вашата диета, защото с помощта на тези плодове можете лесно да се отървете от чувството на глад. » Прочети

Не замразявайте тези 5 храни - губят вкуса и полезните си свойства

19.07.2024 (Коментари: 0)

Един от популярните методи за консервиране е замразяването, което ви позволява да запазите ценните качества на прясната храна за дълъг период от време. » Прочети

Три зодии вадят голям късмет до дни

19.07.2024 (Коментари: 0)

Астролозите посочиха три зодии, които ще имат късмет в различни сфери на живота до края на това лято. » Прочети

Дините и пъпешите може да са опасни, ето кога

18.07.2024 (Коментари: 0)

За да получите максимална полза и удоволствие от хапването на сладки дини и пъпеши през лятото, трябва да бъдете отговорни и предпазливи. » Прочети

Метаболизмът: Този сложен процес, виновен за напълняването

18.07.2024 (Коментари: 0)

Когато чуем думата метаболизъм, много от нас мислят, че това е процес, при който тялото ни разгражда приетата храна. » Прочети

Тялото говори: Това са признаците, че имате нужда от секс

18.07.2024 (Коментари: 0)

Жените подценяват значението на секса, докато мъжете го надценяват. » Прочети

Защо по-умните жени трудно откриват любовта?

18.07.2024 (Коментари: 0)

Забелязвали ли сте и чудили ли сте се някога, че много успешните, трудолюбиви и умни жени трудно намират любовта? И като че ли да си начетена жена в днешно време е равносилно на това да имаш почти обречен личен живот. » Прочети

Зловещо индианско проклятие преследва американските президенти

17.07.2024 (Коментари: 0)

Постът президент на Съединените американски щати мечта за всеки американски политика. » Прочети

Похапвайте тези храни за по-красив загар

17.07.2024 (Коментари: 0)

Лятото е в разгара си, а с него идва и желанието да се сдобием с красив и равномерен тен. » Прочети