НОВИНИ

Кога е удачно да вържем зелен конец на ръката си и какви са магичните му свойства?

7 юни 2023 12:00 | Коментари: 0
Кога е удачно да вържем зелен конец на ръката си и какви са магичните му свойства?

Когато става въпрос за носене на конец, завързан като талисман на ръката или закачен някъде в дома, винаги се сещаме за две възможности – мартеницата, която всички закачваме в първия ден на месец март, на прага на пролетта, за да ни донесе здраве, късмет и благополучие през годината.

Другият често носен талисман е червен конец, вързан на ръката на малко дете или възрастен човек, за да го предпазва от лоши помисли и други негативни влияния.

Синият цвят също е талисман срещу уроки и негативна енергия и се явява по-често под формата на сини мъниста, закачени към мартеницата или на червения конец.

Не бива обаче да се пренебрегва силата на други цветове, пише Съновник. Болшинството хора не знаят какви са възможностите на зеления конец, който също може да се носи завързан на ръката като талисман. Какво ни носи той и кога е удачно да вържем зелен конец на ръката си?

Зеленият цвят е цветът на природните сили. Поради това е свещен цвят. Носеният зелен конец на китката има силата да пречиства човешката душа, да защитава своя собственик от негативни мисли и злоба. Той е извор на благополучие и благосъстояние и като природен цвят пази от болести.

Носенето на конец със зелен цвят се предлага, когато предстои адаптиране към нова обстановка или нови обстоятелства в живота.

Такива са смяната на работното място, смяната на местожителство или само на дома. Зеленият конец като амулет ще даде сили на човека, който го носи, ще поддържа духовните му запаси.

Всички оттенъци на зеления цвят са чисти и естествени. Те притеглят природните сили, които олицетворяват, и носят само добра енергия.

Изумрудено зеленото е типичен пример за това. С изумрудено зелен цвят на ръката ще бъдете предпазени от кражби и ще подобрите материалното си състояние. Атмосферата, която създава този нюанс на зеленото, помага за разрешаване на съществени проблеми. При сложен и труден диалог с някого е добре да се носи този нюанс за зелено на ръката.

Преплитането на различни цветови вариации на зеленото е не само естетически издържано, но засилва влиянието на зеления конец.

Източник: fitwell.bg

Опции: Изпрати на приятел, Абонирай се за дума
Сподели:
Novinite.bg
Виж коментари (0)   |   » Коментирай
ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ
Няма коментари
НАПИШИ КОМЕНТАР:
* ИМЕ: E-MAIL:
* КОМЕНТАР:
  * КОД ЗА СИГУРНОСТ:   Въведете кода от картинката: security code

* Полетата маркирани със звезда са задължителни. Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван публично.

Тъй като бихме искали форумът да е място за честни, откровени и интересни мнения, най-любезно молим да използвате учтив и неагресивен тон в постингите си.
Всяко мнение, което подтиква към расова или полова ненавист, към тероризъм, както и написаното на вулгарен език, ще бъде изтривано веднага. Откровени рекламни съобщения, особено тези с поставени хиперлинкове без никаква връзка с обсъжданите теми, ще бъдат квалифицирани като спам и няма да бъдат толерирани.
ОЩЕ ОТ НОВИНИ:

Кои са най-често срещаните лъжи преди с*екс?

21.05.2024 (Коментари: 0)

Не вярвайте на всичко, което чувате в спалнята. » Прочети

Karl Lagerfeld обувки - хит на сезона

21.05.2024 (Коментари: 0)

Потопете се в света на луксозната мода с Karl Lagerfeld обувките: аксесоари с доказано качество, които доминират както по модните писти, така и в индивидуалните гардероби през този сезон. » Прочети

Загубеняк с цайси: Вижте как е изглеждал Ергенът Алек преди (СНИМКА)

20.05.2024 (Коментари: 0)

Ергенът Алекс Младенов разсмя зрителите с нов бисер - че никога не е виждал руси турци, писа "Уикенд". » Прочети

Най-силните енергийно места в България

20.05.2024 (Коментари: 0)

България с богатото си културно наследство и разнообразна природа е дом на мистични и тайнствени места - от древни светилища до природни феномени. » Прочети

Любовен хороскоп за 20 – 26 май

20.05.2024 (Коментари: 0)

През новата седмица ще търсим истината в любовта. » Прочети

Бъркани яйца с лапад и овче сирене

20.05.2024 (Коментари: 0)

В сезона на лапада сме и сега ви предлагаме една рецепта, останала в тефтера на баба от далечни години. » Прочети

10 здравословни ползи от употребата на девесил

19.05.2024 (Коментари: 0)

Растението девесил е от едно семейство с копъра, моркова, целината и магданоза, и споделя сходен аромат и вкус с тях. » Прочети

Никога не правете това с краставиците

19.05.2024 (Коментари: 0)

Има няколко неща, които сякаш задължително (или много често) присъстват в българската кухня и трапеза. » Прочети