НОВИНИ

Екстрасенс на КГБ, наричан Дядо Ванга, спасил живота на Путин Елцин от атентати

7 февруари 2023 09:09 | Коментари: 0
Екстрасенс на КГБ, наричан Дядо Ванга, спасил живота на Путин Елцин от атентати

Екстрасенс, работил за КГБ, на стари години придоби слава като Дядо Ванга и в момента народите на няколко азиатски и европейски страни са луднали по него.

Роден през 1936 г., Иван Фомин се превръща в истинска суперзвезда само преди няколко месеца, когато телевизия НТВ излъчва за него репортаж. Човекът се оказва истински феномен, на когото дълго време са обръщали внимание само съгражданите му, а е работел и за някои от най-секретните проекти в Съветския съюз.

Място

Иван свързва живота си с Воронежка област. Ражда се в село Малые Алабухи, а сега живее в град Борисоглебск. Имал е типично детство по време на войната и след това в оскъдните години, които закаляват характера му. Веднъж баща му изчезва по време на лов и започват да го търсят. Тогава за пръв път се появява дарбата на Иван. Той казва, че имал силни видения за баща си, все едно го наблюдава през някакъв бинокъл. Малкият познава, че татко му е жив и дори казва мястото и часа, когато бащата ще се появи. Така се и случило. По това време никой не обърнал внимание на тази дарба.

Военната си служа Фомин изкарва в Закавказието. А след това работи в секретния град Воронеж-45, но скоро се уволнява от армията. Мести се в Борисоглебск, става журналист. В местния вестник отговаря за селскостопанския отдел. Казва, че цял живот пише стихове и разкази.

Моркови

Моркови стават причина жената на Иван Фомин да се убеди, че той има някакви необикновени способности. По това време той бил на 43. Жената Валентина забелязала, че всичко, посадено от мъжа й, се прихваща и израства, докато нейните моркови се затрили. Пробвала отново, този път с репички. Резултатът бил същият. Валентина страдала по това време от варикозно разширение на вените. След случая с разсада тя помолила мъжа си да я излекува. Речено-сторено, и на четвъртия сеанс жената се оправила.

Мълвата за екстрасенските способности на Фомин се разчула и скоро целият град се редял на опашка Иван да го лекува, а след това започнали да идват и от други населени места. Разбрало се също, че има и ясновидски способности.

Профайлър

Тогава се появили и учени от академията на науките. Александър Спиркин, философ и екстрасенс, лично се уверил във възможностите на Фомин. И скоро го включил сред екстрасенсите, работещи в секретната група на КГБ по биоенергетика. Там колежка му станала популярната и у нас Джуна.

В тези времена Фомин започнал усърдно да сътрудничи и на милицията, като често откривал изчезнали хора и помагал за разрешаването на заплетени тежки случаи. Работел като истински профайлър. За съвет към него започнали да се обръщат политици, космонавти, учени, военни. Членове на Централния комитет на КПСС също се заинтересували от способностите на Фомин и той започнал да изгражда около тях биоенергична защита.

Ясновидството на Иван Фомин също било изразено. През 1988 г. той предупредил за опустошителното земетресение в Армения, където загинаха поне 25 000 души. Твърди се, че видял рухването на кулите близнаци в Ню Йорк при терористичните атаки през 2001 г. А няколко месеца преди катастрофата с хеликоптер на Александър Лебед Фомин го предупредил, но генералът, който по това време бил губернатор на Красноярския край, не взел мерки.

Шах

Фомин предупредил Елцин за атентата срещу него, като се обадил на шефа на охраната му Александър Коржаков и така го избегнали. През 2002 г. спасил живота и на Путин, като отгатнал къде има поставен взрив по маршрута му. След това получил благодарствена телеграма от администрацията.

Направил няколко предсказания на шахматиста Гари Каспаров и легендарният световен шампион по шахмат казва, че всяко едно от тях се е сбъднало, но не уточнява какво точно му е казал Фомин.

В медиите е популярен и като бойния екстрасенс на КГБ. Нашият Дядо Ванга – така преди време НТВ нарече Фомин, когато направи репортаж за него и го превърна в знаменитост. Дядо Иван живее в дома си в Борисоглебск, където цери хора и опитва да им помогне. Прави и предсказания, като казва, че числото 17 постоянно му се явява и смята, че ще е много важно за историята. Медиите първоначално смятаха, че става въпрос за 17 септември, после решиха, че ще е този 17 март.

За сравненията с Ванга от ТВ канала казват, че те не са го измислили, а народът във Воронежка област така го наричал. На север от нас Ванга е синоним на пророчица и лечител и сравнението с нея е абсолютен еталон за възможности в тези области. Всяка година се появяват стотици предсказания на Ванга, какво била казала по този или онзи повод и тълкувания за тях – много са фалшиви, но има и истински думи на българската пророчица. Постоянно се появяват и наследници на нейните митични сили, пише "Телеграф".

Източник: fitwell.bg

Опции: Изпрати на приятел, Абонирай се за дума
Сподели:
Novinite.bg
Виж коментари (0)   |   » Коментирай
ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ
Няма коментари
НАПИШИ КОМЕНТАР:
* ИМЕ: E-MAIL:
* КОМЕНТАР:
  * КОД ЗА СИГУРНОСТ:   Въведете кода от картинката: security code

* Полетата маркирани със звезда са задължителни. Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван публично.

Тъй като бихме искали форумът да е място за честни, откровени и интересни мнения, най-любезно молим да използвате учтив и неагресивен тон в постингите си.
Всяко мнение, което подтиква към расова или полова ненавист, към тероризъм, както и написаното на вулгарен език, ще бъде изтривано веднага. Откровени рекламни съобщения, особено тези с поставени хиперлинкове без никаква връзка с обсъжданите теми, ще бъдат квалифицирани като спам и няма да бъдат толерирани.
ОЩЕ ОТ НОВИНИ:

Храните, които трябва да избягвате през пролетта

20.04.2024 (Коментари: 0)

С настъпването на пролетта и лятото е време да прегърнем свежите, сезонни продукти и да се възползваме максимално от изобилието, което предлагат тези сезони. » Прочети

Най-добрите арабски парфюми

20.04.2024 (Коментари: 0)

Едно от любимите четива на децата е приказките от 1001 нощ с разказите на Шехерезада. » Прочети

5 начина да привлечете всичко, което искате, с помощта на фън шуй

20.04.2024 (Коментари: 0)

Искате промяна в живота си и знаете в какво направление да я търсите, но не сте сигурни как да я осъществите? За начало може да започнете като седнете и напишете желанието/желанията си на един лист хартия. » Прочети

Внимавайте с тях! Това са най-подлите зодии!

20.04.2024 (Коментари: 0)

Астролозите са категорични, че чертите на характера на определен човек, зависят изключително много от неговата зодия. » Прочети

Топтреньорът Ричард Величков съветва как да влезем във форма за лятото

19.04.2024 (Коментари: 0)

Лятото винаги е добър момент да се върнем към тренировките, да свалим по някое излишно кило преди морето, да се стегнем малко, пък нека жените харесват яхти. » Прочети

Експерти съветват: Накисвайте зеленчуците във вода, оцет или сода за хляб

19.04.2024 (Коментари: 0)

Още от деца знаем, че всички плодове и зеленчуци трябва да бъдат добре изминавани преди да ги консумираме. » Прочети

Юпитер и Уран се срещат през уикенда: Съвпадът ще влияе върху нас и през майъ

19.04.2024 (Коментари: 0)

Грандиозен съвпад на Юпитер и Уран в знака Телец предстои на 20-21 април 2024 г. » Прочети

Печени тиквички с кашкавал и моцарела

18.04.2024 (Коментари: 0)

Пролетта е най-благоприятният сезон за разтоварване на организма. » Прочети

Има ли здравословна газирана напитка?

18.04.2024 (Коментари: 0)

Много хора виждат газираните напитки като вредни, но нови продукти по магазините - като Olipop и Poppi drinks, набират популярност като по-здравословната им алтернатива, разказват от Yahoo Life. » Прочети