НОВИНИ

Любовен хороскоп за декември 2022 година

30 ноември 2022 09:00 | Коментари: 0
Любовен хороскоп за декември 2022 година

Кой може да е спокоен за любовния си живот в момента и кой трябва да започне да се тревожи? Прочетете този любовен хороскоп за декември 2022 г. и вижте какво да очаквате.

Чудите ли се какво ще се случи в любовния ви живот в близко бъдеще? Ако искате да се подготвите за предстоящите дни, прочетете любовния си хороскоп за този месец, пише spiritell.com.

Овен

Овните ще се примирят с факта, че наскоро са загубили близък човек. Ще успеят да намерят утеха в човека до себе си. Благодарение на него те ще спрат да се тревожат и ще си върнат надеждата за бъдещето.

Телец

Телецът може да избере да се ожени. Той ще осъзнае, че имат истинска сродна душа в живота си. Той няма да иска да я пусне. Този месец зодия Телец ще съберат смелост да предложат брак. Може да се проведе още през следващата година.

Близнаци

Близнаците трябва да се обаждат на любимия възможно най-често. Разговорът по телефона ще направи взаимната привързаност по-силна от всякога. Дори и двете страни да нямат време да се срещат всеки ден, те ще останат в постоянен контакт.

Рак

Раците ще прекратят една връзка завинаги. Те ще разберат, че дълги месеци са се заблуждавали за чуждите намерения. Другият не е планирал сериозна връзка и вместо това просто се е забавлявал. Не си струва да го обвинявате за това. Време е да тръгнете по своя път.

Лъв

Лъвовете ще бъдат ударени от стрелата на Купидон този месец. Те няма да могат да се защитят от чувствата си – ще обичат някого с цялото си сърце, при това с взаимност. В края на месеца ще започнат да планират съвместно бъдеще с този човек. Може да се изненадат колко съвместими се оказват вижданията на двете страни.

Дева

Девите не трябва да поемат инициативата в емоционалните въпроси сега. Дайте на другия малко пространство. Когато не чувства, че е обект на привързаност към една Дева, тя може да започне да я ухажва.

Везни

Този любовен хороскоп за декември 2022 година, вещае влюбване за зодия Везни. Те ще постигнат най-много, ако запазят търпение в тази връзка. С течение на времето то ще се развие от само себе си – така че и двете страни да се чувстват доволни от него. Но трябва да започне с приятелството.

Скорпион

Скорпионите трябва да се пазят от ухажване от по-млад човек. Връзката с него ще им донесе само проблеми. Той крие много тайни, които затрудняват живота на близките му. Така че по-добре стойте далеч от него.

Стрелец

Стрелците не трябва да се тревожат за дребни неуспехи. Оптимизмът им често е заразителен и благодарение на чувството си за хумор сега имат шанс да се влюбят в някого. Така че си струва да се шегувате с ежедневните проблеми възможно най-често и да се усмихвате на любимия човек. Това ще помогне да спечелите сърцето му.

Козирог

Козирозите ще трябва да вземат трудно решение. Те обаче бързо ще разберат, че в живота им има хора, които ги обичат точно такива, каквито са. Отсега нататък те ще знаят, че винаги могат да разчитат на тях и никога няма да бъдат сами. И партньорът, и приятелите винаги са на тяхна страна.

Водолей

Водолеите ще спрат да си спомнят минали грешки и най-накрая ще се отворят за любовта. Ще се появи почти веднага и освен това може да се окаже, че чака точно зад ъгъла от дълго време. Декември ще бъде най-щастливият месец от годината за Водолеите, ако решат да рискуват и да поканят някого на среща.

Риби

Рибите ще се изправят пред огромна възможност да променят живота си. Някой ще им предложи близки отношения, но те може да се почувстват малко уплашени от това. Те обаче трябва смело да изразяват чувствата си. Отсрещната страна ще ги разбере много по-добре, отколкото си мислите.

 

Източник: fitwell.bg

Опции: Изпрати на приятел, Абонирай се за дума
Сподели:
Novinite.bg
Виж коментари (0)   |   » Коментирай
ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ
Няма коментари
НАПИШИ КОМЕНТАР:
* ИМЕ: E-MAIL:
* КОМЕНТАР:
  * КОД ЗА СИГУРНОСТ:   Въведете кода от картинката: security code

* Полетата маркирани със звезда са задължителни. Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван публично.

Тъй като бихме искали форумът да е място за честни, откровени и интересни мнения, най-любезно молим да използвате учтив и неагресивен тон в постингите си.
Всяко мнение, което подтиква към расова или полова ненавист, към тероризъм, както и написаното на вулгарен език, ще бъде изтривано веднага. Откровени рекламни съобщения, особено тези с поставени хиперлинкове без никаква връзка с обсъжданите теми, ще бъдат квалифицирани като спам и няма да бъдат толерирани.
ОЩЕ ОТ НОВИНИ:

Какви са разликите между лимона и лайма?

25.04.2024 (Коментари: 0)

В готвенето на цитрусови плодове лимонът и лаймът се използват много често. » Прочети

Мравчено дърво: Чаят от лапачо - витаменинен микс и панацея за много болести

25.04.2024 (Коментари: 0)

Лапачо или Тахебо е напитка, приготвена от вътрешната кора на дървото Розово лапачо, разпространено в горите на Аржентина и Перуанските Анди. » Прочети

Месец май - успешен за всички зодии, но носи огроччно щастие и успехи на тези зодии

25.04.2024 (Коментари: 0)

Месец май е ласкав и добър месец за всеки един зодиакален знак по волята на небесното подреждане, твърдят астролозите и, разбира се, веднага правят уговорки и броят изключения. » Прочети

Няклко доказани начина да отслабнете без диета или спорт

24.04.2024 (Коментари: 0)

Има много ефективни стратегии за отслабване, но ако се чудите как да отслабнете, без да спортувате, има научно подкрепени методи за това. » Прочети

Екзотичният плод аки - здраве от Ямайка

24.04.2024 (Коментари: 0)

Има един плод, който помага за понижаването на холестерола и подобрява здравето на сърдечно-съдовата система. » Прочети

Разболява ли ни глутенът: Мит или истина?

24.04.2024 (Коментари: 0)

Глутенът няма добра слава: все повече хора явно имат непоносимост към тази белтъчна съставка в пшеницата и някои други зърнени култури, пише Deutsche Welle. » Прочети

Какво разкрива за вас последната цифра от годината ви на раждане?

24.04.2024 (Коментари: 0)

Според китайския календар последната цифра на рождената ни година разкрива много любопитни детайли за нашата личност и за живота ни като цяло. » Прочети

Ето кои са храните срещу бръчки по лицето

23.04.2024 (Коментари: 0)

Консумацията на храни, които повишават съдържанието на колаген, може да помогне за подобряване на здравината на кожата и по този начин да изглади бръчките по лицето, казва лекарят Дейв Райли. » Прочети

Знаете ли зaщo нe ce пpaзнувa 40-гoдишнинa?

23.04.2024 (Коментари: 0)

Хoрaтa oбичaт дa вярвaт в cуeвeрия. » Прочети