НОВИНИ

Чатовете: Как да накараш мъжа да мисли постоянно за теб?

29 септември 2022 12:00 | Коментари: 0
Чатовете: Как да накараш мъжа да мисли постоянно за теб?

Днес голямата любов започва най-често онлайн. Опознаваш някого бавно и постепенно, първо виртуално, а след това се решаваш и на следващата стъпка. Особено, ако си хлътнала до уши, ти се ще да имаш цялото внимание на отсрещната страна. И се чудиш какво да напишеш, че твоите послания да го привлекат като магнит. Вижте съветите на психолозите.

Началото на изграждането на връзка е време, което включва много екстремни емоции и вълнения. Първи срещи, срещи и разговори, а в моментите между тях - текстови съобщения. За щастие, обикновено създаването на интересен и енергичен разговор ни идва отвътре, напълно естествено. Но какво се случва, ако почувствате, че губите интереса на мъжа? Как да го върнете отново? И какво да правите, ако той не отговоря?

 

 

В интернет форумите е пълно с идеи как да стимулирате крайни емоции у събеседника си и да се опитате да го накарате да ревнува. По някаква причина този тип действия са започнали да се приемат като нещо нормално. Но истината е, че това е грешен подход.

Играта с емоциите на другия човек може да доведе единствено до краткотраен интерес и интензивна реакция /много често обратната на тази, която очаквате/, а с течение на времето да създаде проблеми с доверието.

Да, вярно е, че когато човек се почувства застрашен, той най-вероятно ще се принуди да отговаря на съобщения по-бързо или да предприеме стъпки, за които може би не се е сетил преди. Това ли е обаче начинът да изградите правилния имидж? За съжаление не, защото и вие самите не бихте приели някой, който ви манипулира и използва емоциите ви за постигане на собствените си цели. 

Токсични съобщения и емоционална активност

Пазете се много от тях. Ако вашият събеседник не ви отговори, дайте му малко време. Може би има проблеми и просто не му се води разговор в момента. Не го замеряйте с хиляди съобщения наведнъж - ако той не може да отговори в даден момент, получаването на много известия може само да го подразни. Преди да започнете да се ядосвате, винаги се поставяйте първо на негово място. Бихте ли желали някой да ви "тормози" по подобен начин? Няма ли да се почувствате като хванати в капан? Преди да блокирате мъжа или да решите да спрете да контактувате с него, дайте си 24 часа за размисъл.

 

 

Как да влезете трайно в съзнанието на мъжа?

За съжаление, няма магически начин да направите това. В идеалния случай трябва да сте възможно най-естествени и да усещате реакциите на събеседника си към това, което пишете. Старайте се да намерите общи интереси, за които можете да си споделяте емоции без край.

Обикновено не трябва да имате проблеми да усетите, че диалогът върви по правилния път. Ако мъжът с охота задава въпроси, поздравления! Налучкали сте пътят към неговото сърце.

Ето и още няколко полезни съвета:

Бъдете забавни

Хората, които се шегуват много, са най-приятната компания.. Достатъчно е от време на време да обръщате посланието му на шега или да напишете нещо оригинално. Можете да опитате да добавите малко пикантност към разговорите си, като използвате ирония и сарказъм, или можете да го подразните мъничко, колкото за стимул. Обърнете внимание на това как вашият събеседник реагира на двусмислени съобщения. Те често карат мъжа да ги анализира задълбочено след разговора и в същото време да не може да спре да мисли за жената, която ги е написала.

Споделете вашето хоби

Нищо не работи така добре върху въображението на друг човек, както жена, която показва страст. Практикуването на хоби е много важен елемент за поддържане на баланс между личния живот и работата, а освен това ви дава чудесна тема за вълнуващи разговори. Независимо дали ви влече повече спортът, филмите или четенето на книги, покажете най-новите си постижения в областта. Ако говорите развълнувано за нещо, което обичате да правите, трябва лесно да привлечете вниманието на събеседника си и да останете в съзнанието му за по-дълго.

Бъдете директни и пишете естествено

Знаем, че този съвет е много по-лесен за даване, отколкото за прилагане, особено в стресови ситуации. Не забравяйте обаче, че сценичната треска по време на разговора най-вероятно е взаимна и вашият събеседник прочита всяко написано съобщение два пъти, преди да реши да го изпрати. Опитайте се да преодолеете стреса си и бъдете директни. Изненадайте мъжа с малко спорна тема или мнение, задайте му "по-дълбок" въпрос, оставете проблем, върху който той може да мисли дълго време след разговора. Воденето на естествени и лични разговори може да помогне за създаването на връзка между вас и да накара мъжа постоянно да е с вас в мислите си.

Изпращайте снимки, видеоклипове и песни

Не се ограничавайте до текстови съобщения. Вместо да описвате всяка ситуация, в която се намирате, направете снимка на пейзажа или околностите. Записвайте нещата и събитията, които привличат вниманието ви. От време на време изпращайте на събеседника линк към филм или песен, които са ви направили впечатление или са ви разчувствали. Покажете на мъжа, че сте креативни и по време на разговорите ви можете заедно да опознаете гледната си точка за света. Когато почувствате, че изглеждате добре и искате да го покажете, изпратете му селфи. Така със сигурност ще останете в мислите му задълго.

Бъдете загадъчни

Не говорим за принудителна недостъпност, но запазването на доза секретност ще има интересен ефект върху въображението на вашия събеседник. Не говорете за всяка минута от деня си, задавайте повече въпроси, а давайте по-малко отговори. Не е нужно да се превръщате в отворена книга още в началото на връзката ви. Постепенното натрупване на напрежение между двама ви ще накара мъжа да се стреми да разгадае на всяка цена вашата личност - тоест, ще останете дълго в съзнанието му.

 

Автор: Лора Костова, главен редактор на happy-woman.bg

Източник: fitwell.bg

Опции: Изпрати на приятел, Абонирай се за дума
Сподели:
Novinite.bg
Виж коментари (0)   |   » Коментирай
ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ
Няма коментари
НАПИШИ КОМЕНТАР:
* ИМЕ: E-MAIL:
* КОМЕНТАР:
  * КОД ЗА СИГУРНОСТ:   Въведете кода от картинката: security code

* Полетата маркирани със звезда са задължителни. Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван публично.

Тъй като бихме искали форумът да е място за честни, откровени и интересни мнения, най-любезно молим да използвате учтив и неагресивен тон в постингите си.
Всяко мнение, което подтиква към расова или полова ненавист, към тероризъм, както и написаното на вулгарен език, ще бъде изтривано веднага. Откровени рекламни съобщения, особено тези с поставени хиперлинкове без никаква връзка с обсъжданите теми, ще бъдат квалифицирани като спам и няма да бъдат толерирани.
ОЩЕ ОТ НОВИНИ:

Няклко доказани начина да отслабнете без диета или спорт

24.04.2024 (Коментари: 0)

Има много ефективни стратегии за отслабване, но ако се чудите как да отслабнете, без да спортувате, има научно подкрепени методи за това. » Прочети

Екзотичният плод аки - здраве от Ямайка

24.04.2024 (Коментари: 0)

Има един плод, който помага за понижаването на холестерола и подобрява здравето на сърдечно-съдовата система. » Прочети

Разболява ли ни глутенът: Мит или истина?

24.04.2024 (Коментари: 0)

Глутенът няма добра слава: все повече хора явно имат непоносимост към тази белтъчна съставка в пшеницата и някои други зърнени култури, пише Deutsche Welle. » Прочети

Какво разкрива за вас последната цифра от годината ви на раждане?

24.04.2024 (Коментари: 0)

Според китайския календар последната цифра на рождената ни година разкрива много любопитни детайли за нашата личност и за живота ни като цяло. » Прочети

Ето кои са храните срещу бръчки по лицето

23.04.2024 (Коментари: 0)

Консумацията на храни, които повишават съдържанието на колаген, може да помогне за подобряване на здравината на кожата и по този начин да изглади бръчките по лицето, казва лекарят Дейв Райли. » Прочети

Знаете ли зaщo нe ce пpaзнувa 40-гoдишнинa?

23.04.2024 (Коментари: 0)

Хoрaтa oбичaт дa вярвaт в cуeвeрия. » Прочети

Розова луна: Пълнолунието в Скорпион на 23 април ни дава шанс за изцеление

23.04.2024 (Коментари: 0)

На 23 април ни очаква пълнолуние в знака на зодия Скорпион. » Прочети

Ето кои са най-страстните мъже в зодиака

23.04.2024 (Коментари: 0)

Каквито и любовни истории да чувате от мъжете, често пъти те могат да са преувеличени. » Прочети

КНСБ: За една година сумата за издръжка на едно домакинство се е увеличила с 4,5%

22.04.2024 (Коментари: 0)

КНСБ представи цените и издръжката на живот у нас за първите три месеца на 2024 г. » Прочети

Лили на 90: Ванга предрекла точния ден и час на смъртта й

22.04.2024 (Коментари: 0)

90-годишен юбилей на 24 април ще отпразнува примата на българската естрада Лили Иванова. » Прочети