НОВИНИ

Нарежда ли се Гришо сред фаворитите на букмейкърите за Австралия Оупън 2021

22 септември 2020 10:00 | Коментари: 0

Дойде ли време да говорим за тенис, задължително трябва да споменем и за родното участие в него - Григор Димитров. Последната година беше значително тежка за хасковлията, покрай всички събития не трябва да забравяме, че родният атлет пребори коварна болест и въпреки периода за възстановяване можем да забележим, че продължава да държи добро спортно ниво. И макар още да не е сигурно какви изненади ще предостави в следващите турнири, някои критици наблюдават подобрения в играта.

По една или друга причина има нещо, което до този момент не може да завърши формулата на родния атлет, за да започне да дава резултати в по-трудните и тежки мачове. До края на годината предстоят пътешествия до Франция за Френч Оупън, както и до Санкт Петербург, но по-важният поглед е насочен към следващата година и Австралия Оупън. Тенденцията показва, че Григор започва все по-сериозно да скъсява дистанцията до следващия мечтан трофей, а що се отнася до бъдещите прогнози, трябва да обърнем внимание и на интересните прогнози, които поставят букмейкърите.

Истината е, че никой не може да направи точно прогноза относно играта на Григор, а това мотивира феновете да наблюдават с още по-голям интерес неговата прогноза. Хасковлията е експерт в обръщането на резултати и сервирането на изненади, при това в най-напрегнатите моменти.

Профилът на хасковлията показва, че в невъзможните мачове е готов да се бори до последната точка, докато срещу далеч по-слаби противници е склонен да не хаби толкова сили. Ето защо и дългосрочните залози са предпочитани за феновете, а благодарение на бонусите от бет365, всеки фен ще може да се възползва и от значително по-добри условия. Не трябва да забравяме, че този бранд е сред водещите в тенис света и често неговите прогнози се оказват най-точни.

От една страна не трябва да забравяме, че малко по-дългосрочните прогнози винаги инкасират по-сериозни печалби, а и нека не забравяме, че спортните критици са положително настроени към представянето на хасковлията. Освен това не трябва да забравяме, че говорим за атлет, който познава победата и много често се е разминавал с трофея. Този негативен ефект много скоро трябва да узрее и в комбинация с опита да достави енергията за преборване на онези дежурни имена, които сякаш обезоръжават хасковлията още с излизането на корта.

До този момент можем да забележим, че през щаба на Григор минаха сериозни тенис величия, като всеки един заяви, че физиката и уменията не са проблем, родният талант още не е развил онзи инстинкт на хищник и онази спортна агресия, която забелязваме в опонентите му. С оглед на по-скромния спортен календар ще забележим, че тази година нямаше и много време за изяви, затова с надежда гледаме към следващата година, когато всичко ще започне на чисто с достатъчно поводи да вярваме в таланта и опита на българския атлет.

Събитието в Мелбърн официално трябва да започне на 18 януари, следващата година, а до тогава спокойно можем да следим за формата на родния играч и евентуалните промени. А и статистиката ни показва, че ако от Австралия има добър старт, годината започва наистина добре. Не трябва да забравяме, че през 2017 г. Григор стигна до полуфинал в Мелбърн и след това взе трофея в Лондон.

Ако статистиката и тенденцията е вярна, можем да бъдем сигурни, че добрите резултати от Австралия Оупън ще мотивират достатъчно родния талант и за още по-добри изяви. Остава да разберем дали Крис Гро знае как да мотивира и да вади най-доброто на дневен план от нашия атлет. Впрочем не трябва да забравяме, че Григор може да се похвали с доста интересни треньори през годините, следователно знанието и усета към играта също е налично. Необходима е само една искра, за да разпали спортните амбиции и тогава ще видим съвсем различен тенисист.

Източник: fitwell.bg

Опции: Изпрати на приятел, Абонирай се за дума
Сподели:
Novinite.bg
Виж коментари (0)   |   » Коментирай
ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ
Няма коментари
НАПИШИ КОМЕНТАР:
* ИМЕ: E-MAIL:
* КОМЕНТАР:
  * КОД ЗА СИГУРНОСТ:   Въведете кода от картинката: security code

* Полетата маркирани със звезда са задължителни. Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван публично.

Тъй като бихме искали форумът да е място за честни, откровени и интересни мнения, най-любезно молим да използвате учтив и неагресивен тон в постингите си.
Всяко мнение, което подтиква към расова или полова ненавист, към тероризъм, както и написаното на вулгарен език, ще бъде изтривано веднага. Откровени рекламни съобщения, особено тези с поставени хиперлинкове без никаква връзка с обсъжданите теми, ще бъдат квалифицирани като спам и няма да бъдат толерирани.
ОЩЕ ОТ НОВИНИ:

Ето кои са храните срещу бръчки по лицето

23.04.2024 (Коментари: 0)

Консумацията на храни, които повишават съдържанието на колаген, може да помогне за подобряване на здравината на кожата и по този начин да изглади бръчките по лицето, казва лекарят Дейв Райли. » Прочети

Знаете ли зaщo нe ce пpaзнувa 40-гoдишнинa?

23.04.2024 (Коментари: 0)

Хoрaтa oбичaт дa вярвaт в cуeвeрия. » Прочети

Розова луна: Пълнолунието в Скорпион на 23 април ни дава шанс за изцеление

23.04.2024 (Коментари: 0)

На 23 април ни очаква пълнолуние в знака на зодия Скорпион. » Прочети

Ето кои са най-страстните мъже в зодиака

23.04.2024 (Коментари: 0)

Каквито и любовни истории да чувате от мъжете, често пъти те могат да са преувеличени. » Прочети

КНСБ: За една година сумата за издръжка на едно домакинство се е увеличила с 4,5%

22.04.2024 (Коментари: 0)

КНСБ представи цените и издръжката на живот у нас за първите три месеца на 2024 г. » Прочети

Лили на 90: Ванга предрекла точния ден и час на смъртта й

22.04.2024 (Коментари: 0)

90-годишен юбилей на 24 април ще отпразнува примата на българската естрада Лили Иванова. » Прочети

Има ли пестициди в доматите? Ето как да разберем

22.04.2024 (Коментари: 0)

Много се говори за биохрани, пръскани или непръскани плодове и зеленчуци. » Прочети

Ето кои са най-верните мъже от зодиака

22.04.2024 (Коментари: 0)

Когато любовта ви връхлети, със сигурност едва ли първото нещо, което ви интересува е зодията на вашия потенциален партньор. » Прочети

Зеленият лук – букет от ползи за здравето

21.04.2024 (Коментари: 0)

Зеленият лук, често пренебрегван като проста гарнитура, е богат източник на основни хранителни вещества и съединения, които предлагат множество ползи за здравето. » Прочети