ЗА ЖИВОТНИТЕ

6 гениални любовни съвета от... дресьорите на животни

1 март 2017 09:31 / Екип на Doctoronline.bg | Коментари: 3
6 гениални любовни съвета от... дресьорите на животни

Спомни си случаите, когато мъжът до теб „подивява" и те докарва до отчаяние. Просто не знаеш как да му въздействаш и в зависимост от ситуацията го наричаш „магаре", „слон в стъкларски магазин", „прасе"... След като връзката ти бездруго е заприличала на зоопарк, защо не се поучиш от мъдростта на хората, чиято професия е да опитомяват?

1.Приеми, че някои неща не могат да се променят. Това е основното правило във взаимоотношенията между треньор и животно (и както изглежда, между половете). Не можеш да накараш слона да престане да се посипва с прах, защото това противоречи на инстинктите му. Да принудиш мачото да си обръсне подмишниците, е загубена кауза.

2.Игнорирай поведението, което не одобряваш. Когато делфините от инат изпълняват грешен номер, дресьорите запазват самообладание, защото всяка реакция само насърчава беладжиите. Опитай същото с него: ако се държи сприхаво, ти остани хладнокръвна и не наливай масло в огъня. Така ще го стимулираш да намери по-приятни начини да привлече вниманието ти.

3.Награждавай добрите му попадения. Когато конете прескочат всички препятствия, получават захарче, нали? Не забравяй да му се отблагодаряваш пропорционално за милите постъпки.

4.Не вини себе си за неговото поведение. Не приемай лично всяко негово деяние. Понякога пуделите не искат да скочат през обръча, и толкоз. Това няма нищо общо с дресьорите им. Както и това, че той все оставя мръсните си чорапи на пода, не означава, че не те обича. Просто го мързи.

5.Избирай точния момент. Змиеукротителите не работят с питомците си, докато те сменят кожите си, защото тогава влечугите са по-склонни да хапят. Ако виждаш, че в момента той не се чувства добре или е нервен, разсеян или раздразнителен, не се опитвай „да го вразумиш". Само ще ти се тросне.

6.Не го наказвай с лишения. Навремето непослушните тюлени са били лишавани от риба, докато се укротят. Днес дресьорите знаят, че позитивната промяна се постига с позитивни мерки. Какъвто и да е проблемът във връзката ти, студенината и отказът от близост и ласки няма да го решат.

Опции: Изпрати на приятел, Абонирай се за дума
Сподели:
Novinite.bg
Виж коментари (3)   |   » Коментирай
СВЪРЗАНИ СТАТИИ
ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ
Автор: boujbnnm  |  Дата: 27.01.2024 16:10

Прочетете свидетелството ми за това как получавам заем.


Благодаря ви, Карън Линч, че ми помогнахте да получа ЗАЕМ във вашата компания, след като бях измамен много пъти от фалшив кредитор. Един ден мой приятел ме запозна с доверена кредитна фирма, тя получи заема си от компанията в началото, съмнявах се, но след дълъг размисъл опитах и ето, получих заема си от $75 000 в рамките на 24 часа и след като кандидатствах , и аз съм тук, за да споделя добрата услуга, която доверената кредитна фирма ми направи, ако търсите бърза и надеждна кредитна фирма, ако да, любезно се свържете с доверената кредитна фирма за повече информация чрез: trustedloanfirm0@gmail.com
. Благодаря ти.

Автор: cokmnb  |  Дата: 27.01.2024 15:50

Прочетете свидетелството ми за това как получавам заем.


Благодаря ви, Карън Линч, че ми помогнахте да получа ЗАЕМ във вашата компания, след като бях измамен много пъти от фалшив кредитор. Един ден мой приятел ме запозна с доверена кредитна фирма, тя получи заема си от компанията в началото, съмнявах се, но след дълъг размисъл опитах и ето, получих заема си от $75 000 в рамките на 24 часа и след като кандидатствах , и аз съм тук, за да споделя добрата услуга, която доверената кредитна фирма ми направи, ако търсите бърза и надеждна кредитна фирма, ако да, любезно се свържете с доверената кредитна фирма за повече информация чрез: trustedloanfirm0@gmail.com
. Благодаря ти.

Автор: MOPU  |  Дата: 7.02.2020 10:08

ГОТОВНО МОЕТО Свидетелство, ДОБРИ ДЕН МОИТЕ ЛАТВИЦИ

ИЗПИТВАНЕ ЗА КАК ИЗПОЛЗВАМ КРЕДИТ ДА КУПУМ КЪЩА ОТ РЕАЛНА И ГЕНУЙНА ЗАЕМНА КОМПАНИЯ, ПОКАЗАНА Кредитна фирма на Ranner. Днес съм много щастлив и БОГ БЛЕС СИТИ БАНК КОМПАНИЯ.
(Citybankloan123@gmail.com)
Казвам се Катика. Аз съм от лаундж. Търся истинска компания за заем през последните 5 месеца, за да си купя къща
всичко, което имах, беше куп измами, които ме накараха да им се доверя и накрая
от деня, те ми взеха парите, без да дам нищо в замяна, всички
надеждата ми беше загубена, обърках се и бях разочарован, никога не исках да имам нищо общо с компаниите за заем в интернет, така че отидох да взема назаем малко пари от
приятелю, казах й всичко, което се случи и тя каза, че може да ми помогне, това
тя знае компания за заем, която може да ми помогне с каквато и да е сума заем
имам нужда от мен с много нисък лихвен процент от 2%, че тя просто получи
заем от тях, тя ме насочи как да кандидатствам за заема, аз го направих
точно както тя ми каза, кандидатствах с тях на имейл: (citybankloan123@gmail.com) Никога не вярвах, но се опитах и ​​на моя
най-голямата изненада получих заема в рамките на 24 часа, не можех да повярвам,
отново съм щастлив и богат и благодаря на Бога, че такъв заем
компании като тази все още съществуват при тази измама навсякъде,
Моля, съветвам всички, които се нуждаят от заем, да отидат
 (citybankloan123@gmail.com) те никога няма да ви провалят, и
животът ви ще се промени както мина. Бързо се свържете (citybankloan123@gmail.com) днес и вземете заема от тях, Бог да благослови фирмата за заем на градската банка за истинското им предложение за заем.
 Уверете се, че се обърнете към фирмата на градската банка за заема, защото получих заема успешно от тази компания без стрес.

НАПИШИ КОМЕНТАР:
* ИМЕ: E-MAIL:
* КОМЕНТАР:
  * КОД ЗА СИГУРНОСТ:   Въведете кода от картинката: security code

* Полетата маркирани със звезда са задължителни. Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван публично.

Тъй като бихме искали форумът да е място за честни, откровени и интересни мнения, най-любезно молим да използвате учтив и неагресивен тон в постингите си.
Всяко мнение, което подтиква към расова или полова ненавист, към тероризъм, както и написаното на вулгарен език, ще бъде изтривано веднага. Откровени рекламни съобщения, особено тези с поставени хиперлинкове без никаква връзка с обсъжданите теми, ще бъдат квалифицирани като спам и няма да бъдат толерирани.

Обезпаразитяване на домашните любимци

25.11.2016 / Екип на Doctoronline.bg (Коментари: 0)

Обезпаразитяването бива два вида - вътрешно и външно, според това дали е насочено към вътрешни или външни паразити,  може да бъде извършено и с комбинирани форми, които действат срещу двата вида паразити.

» Прочети

Не купувайте куче от магазин!

7.11.2012 / Екип на Doctoronline.bg (Коментари: 1)

В България все повече нараства броят на магазините, които продават кученца. » Прочети

10 причини да не давате кокали на кучето си (според американските ветеринари)

5.10.2012 / Екип на Doctoronline.bg (Коментари: 8)

Според специалисти ветеринари в САЩ кокалите не са подходяща храна за кучетата и могат да бъдат много опасни за здравето на домашния ви любимец. » Прочети

На път с домашните любимци

31.07.2012 / Екип на Doctoronline.bg (Коментари: 0)

Ако сте решили да вземете домашния любимец с вас на път, то добре е да предвидите някои детайли, за да пътувате спокойно. » Прочети

Някои нашийници за кучета и котки против паразити могат да са опасни за здравето

25.04.2012 / Екип на Doctoronline.bg (Коментари: 11)

След ново проучване във Франция за нашийниците против паразити е установено, че може да се наблюдава неблагоприятно въздействие при продължителна употреба. » Прочети

Външни паразити при домашните животни

25.10.2011 (Коментари: 6)

Виждали ли сте куче, нападнато от бълхи? » Прочети

Антинобелова награда: Изследване на стреса при козите

30.09.2011 (Коментари: 0)

В Харвардския университет тази вечер за 21-ви път ще бъдат раздадени годишните Антинобелови награди (пародия на Нобеловите) за научни открития, които на пръв поглед изглеждат шантаво, но често се оказват удивително полезни на практика, предаде РИА Новости. » Прочети

Куче изяде 100 камъка. Получи награда за най-глупаво животно

26.09.2011 (Коментари: 0)

Американска ветеринарна застрахователна компания присъди наградата за най-глупав домашен любимец на кучето Харли, което погълна 100 камъка и като по чудо оцеля, предават от БТА.

» Прочети

Увеличава се броят на експериментите с животни

14.07.2011 / Мария Цветкова (Коментари: 0)

Броят на експериментите с животни нараства от година на година. » Прочети