ЗДРАВОСЛОВНО ХРАНЕНЕ И ДИЕТИ  |  КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯ

Аспартамът – сладката отрова

29 юни 2011 16:00 / Мария Цветкова | Коментари: 2 | » Коментирай | Обратно към новината
Автор: Hih  |  Дата: 26.07.2011 14:57

Ами, прави така - садиш си доматки, краставички.... Гледаш си пиленца, пуйки, патки, свине и така ще си сигурен в това, което ядеш. Баба ти само от супермаркета пазарувала... :)

Автор: Радослав  |  Дата: 23.07.2011 15:51

Аз също наскоро четох за аспартама в интернет и от тогава гледам да не си купувам храни с вредни вещества. Веднъж обикалях местния хранителен супермаркет и нямаше стока, в която да няма канцерогенни съставки. Питам се ако искам да живея здравословно, значи не трябва да си купувам храна от магазините, но тогава от къде... И да искам и да не искам пак си купувам, понеже трябва да си умра от глад в противен случай. Каква дилема стои пред хората: да изберат начина си на заболяване и дори смърт - от храните в магазина или от глад? Всеки сам решава, ала за жалост щастлив изход няма...

НАПИШИ КОМЕНТАР:
* ИМЕ: E-MAIL:
* КОМЕНТАР:
  * КОД ЗА СИГУРНОСТ:   Въведете кода от картинката: security code

* Полетата маркирани със звезда са задължителни. Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван публично.

Тъй като бихме искали форумът да е място за честни, откровени и интересни мнения, най-любезно молим да използвате учтив и неагресивен тон в постингите си.
Всяко мнение, което подтиква към расова или полова ненавист, към тероризъм, както и написаното на вулгарен език, ще бъде изтривано веднага. Откровени рекламни съобщения, особено тези с поставени хиперлинкове без никаква връзка с обсъжданите теми, ще бъдат квалифицирани като спам и няма да бъдат толерирани.