НОВИНИ  |  КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯ

Правилата на секса за една нощ

Автор: Православен християнин  |  Дата: 16.03.2018 00:29

Според Иисус Христос секса за една нощ е грях. Това се нарича блудство. Секса за една нощ разрушава целомъдрието и чистотата в брака. В унищожените от Господ Бог градове Содом и Гомор е бил разпространен секса за една нощ. Дори много по-безразборно. Които правят секса за една нощ , вече не са православни християни. Бракът е свещен съюз. Ако някой е православен християнин и прави секс за една нощ, трябва спешно да се изповяда пред опитен свещеник. По време на изповедта пред свещеника, открито се говори за греха- секса за една нощ с еди колко си на брой... Ада съществува и всеки, който е сторил грях, дори за една нощ, ако не се покае никога през живота си и не се изповядал- непременно ще отиде в ада. Ада е духовно състояние на вечна самота, вечна тъмнина в душата, живот без Бога. Ада е вечна болка от изобличението на съвестта. Животът не свършва тук на земята. Човек не е само тялото! Човек има и душа. Животът продължава и след смъртта. Животът след смъртта е вечен, там нищо не може да се промени. След смъртта не може да има покаяние. Бог е Любов! И истинската любов към ближния е дар от Бога. Иисус Христос е пътят, истината и животът. Според православното църковно право, ако една жена е направила секс за една нощ, мъжът има да направи развод. Църквата го разрешава това! Защото жената е нарушила брака, чистотата и святостта на брака. Също и за мъжете се отнася това, да не ходят по други жени. Аз съм скоро на 40 год. и никога през живота си не съм правил секс за една нощ. Защото секса за една нощ е безумие... и не е истинската саможертвена любов. Истинската любов винаги чака! Според Библията мъжът и жената в брака са една плът. Това е тайнство и никой няма право да го нарушава. В държавата ще има увеличен брой на безплодие сред жените, болни бебета с тежки болести поради греха секса за една нощ и др. подобни... Защото следствието на греха е наказанието. Не Бог наказва, но човекът сам наказва себе си!

НАПИШИ КОМЕНТАР:
* ИМЕ: E-MAIL:
* КОМЕНТАР:
  * КОД ЗА СИГУРНОСТ:   Въведете кода от картинката: security code

* Полетата маркирани със звезда са задължителни. Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван публично.

Тъй като бихме искали форумът да е място за честни, откровени и интересни мнения, най-любезно молим да използвате учтив и неагресивен тон в постингите си.
Всяко мнение, което подтиква към расова или полова ненавист, към тероризъм, както и написаното на вулгарен език, ще бъде изтривано веднага. Откровени рекламни съобщения, особено тези с поставени хиперлинкове без никаква връзка с обсъжданите теми, ще бъдат квалифицирани като спам и няма да бъдат толерирани.