НОВИНИ

Лазерна вагинална пластика

9 октомври 2012 12:30 / ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ | Коментари: 6
Лазерна вагинална пластика

Разбирането за красивото и стремежът към съвършенство насочват все повече жени към лазерната вагинопластика. В Америка и Великобритания тя се практикува много отдавна. Вече се прилага и в България. В резултат на ражданията, травми или наследствена слабост на поддържащия апарат се нарушават анатомията и физиологията на половите органи. В тези случаи се засягат основните функции на влагалището. Наблюдават се намалена сексуална чувственост, смущения при уриниране, смъкване на влагалищните стени, нарушена естетика на половите органи.

В миналото вагинална пластика се правеше в случаите на пролапс или нарушения в уринирането, стари разкъсвания на влагалището и перинеума. Сега това се прави с козметична цел.

Навлизането на лазерните технологии дава възможност за еднодневна хирургия. При тях операцията е почти безкръвна, срезовете са по-точни, възстановяването на тъканите е по-бързо. Лазерната вагинална пластика дава възможност за реконструкция на анатомията на влагалището, така както е била преди раждането. Възстановяват се мускулният тонус  и контролът на влагалището, намаляват се вътрешният му и външен диаметър. Жената се чувства по-уверена в себе си, подобрява сe сексуалната удовлетвореност, премахват се проблемите с често уриниране и незадържане на урина.

При вагиналната лазерна пластика чрез срезове по срединната линия на влагалището се отстранява излишната и преразтегната влагалищна стена. Възстановява се мускулният тонус. Понякога се прилага и при нераждали жени, които не харесват големите или малките срамни устни. Те могат да бъдат намалени с естетична цел. Това премахва комплексите, които тези жени имат.

С настъпване на климакса и менопаузата и отпадането на естрогена настъпват редица промени, които могат да доведат до смъкване на влагалищни стени и незадържане на урина. Тук също се прилага вагинопластика заедно с новите технологии „Слингове“ и „Мешове“, които укрепват влагалищните стени, премахват пролапса и незадържането на урина. Вече не е достатъчно само външно да изглеждаме добре. Видът и обемът на операцията се определя индивидуално след обстоен преглед и съобразяване с желанията на жената.

Д-р Д. Банчева

(Акушеро-гинекологична болница „Свети Лазар“)

Опции: Изпрати на приятел, Абонирай се за дума
Сподели:
Novinite.bg
Виж коментари (6)   |   » Коментирай
СВЪРЗАНИ СТАТИИ
ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ
Автор: Гюлхер  |  Дата: 27.11.2018 21:43

Imam vaginalni razskasvania i neznam kim koggo da se obarna

Автор: мира  |  Дата: 8.05.2018 07:17

Здравейте можете ли да ми кажете къде ви папрати ха тази лазарна опералня и при кого

Автор: Лилия  |  Дата: 5.06.2017 04:39

Предстои ми да правя нещо подобно, вследствие на изпускане на урина.Кой е най добрия лекар - знаете ли

Автор: Ralica  |  Дата: 7.05.2017 10:54

Преди 3г. ми бе направена вагинална пластика със слинг. До ден днешен организма ми се бори с тази лента и е нарушен физическия и емоционален комфорт( силно зеленикаво- кафяво течение с неприятна миризма) Не знам дали някога това ще приключи! Бях по спешност в болница във Франция, след подуване на бедрото, в горната част, при гънката! За тези 3г. поне 10 пъти ми \"отстраняваха\" лентата, но без никакъв резултат! Вече не знам ще приключи ли някога това!

Автор: Silviya  |  Дата: 24.01.2017 13:36

Zdraveite ,

Kolko struva lazarnata vaginalna plastika ?
BlagodaryaSilviya

Автор: Silviya  |  Дата: 24.01.2017 13:34

Zdraveite ,

Kolko struva lazarnata vaginalna plastika ?
BlagodaryaSilviya

НАПИШИ КОМЕНТАР:
* ИМЕ: E-MAIL:
* КОМЕНТАР:
  * КОД ЗА СИГУРНОСТ:   Въведете кода от картинката: security code

* Полетата маркирани със звезда са задължителни. Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван публично.

Тъй като бихме искали форумът да е място за честни, откровени и интересни мнения, най-любезно молим да използвате учтив и неагресивен тон в постингите си.
Всяко мнение, което подтиква към расова или полова ненавист, към тероризъм, както и написаното на вулгарен език, ще бъде изтривано веднага. Откровени рекламни съобщения, особено тези с поставени хиперлинкове без никаква връзка с обсъжданите теми, ще бъдат квалифицирани като спам и няма да бъдат толерирани.
ОЩЕ ОТ НОВИНИ:

Топтреньорът Ричард Величков съветва как да влезем във форма за лятото

19.04.2024 (Коментари: 0)

Лятото винаги е добър момент да се върнем към тренировките, да свалим по някое излишно кило преди морето, да се стегнем малко, пък нека жените харесват яхти. » Прочети

Експерти съветват: Накисвайте зеленчуците във вода, оцет или сода за хляб

19.04.2024 (Коментари: 0)

Още от деца знаем, че всички плодове и зеленчуци трябва да бъдат добре изминавани преди да ги консумираме. » Прочети

Юпитер и Уран се срещат през уикенда: Съвпадът ще влияе върху нас и през майъ

19.04.2024 (Коментари: 0)

Грандиозен съвпад на Юпитер и Уран в знака Телец предстои на 20-21 април 2024 г. » Прочети

Печени тиквички с кашкавал и моцарела

18.04.2024 (Коментари: 0)

Пролетта е най-благоприятният сезон за разтоварване на организма. » Прочети

Има ли здравословна газирана напитка?

18.04.2024 (Коментари: 0)

Много хора виждат газираните напитки като вредни, но нови продукти по магазините - като Olipop и Poppi drinks, набират популярност като по-здравословната им алтернатива, разказват от Yahoo Life. » Прочети

Проучване: Необвързаните живеят най-добрия си живот - сами

18.04.2024 (Коментари: 0)

Луксозни партита, бляскави момичешки вечери и уикенди, прекарани в ресторанти из Ню Йорк, наслаждавайки се на богати мъже. » Прочети

Тлъсти пачки за тази късметлийска зодия до края на годината, според Тамара Глоба

18.04.2024 (Коментари: 0)

За хората, родени под знака на зодия Стрелец, 2024 година ще бъде специална, убедена е руската астроложка Тамара Глоба. » Прочети

Третата световна война в предсказанията на Баварския пророк Алоис Ирлмайер

17.04.2024 (Коментари: 0)

Пророчествата за Третата световна война са тема, която вълнува човечеството от векове. » Прочети

Постен гювеч с патладжан и бамя

17.04.2024 (Коментари: 0)

Необходими продукти:300 грама зелен боб300 грама бамя300 грама картофи3 броя моркови500 грама домати2 глави лук1 глава чесън3 броя чушки1 брой патладжан1 супена лъжица равна червен пипер6 супени лъжици олио Начин на приготвяне:Почистете и подгответе всичк » Прочети