НОВИНИ

„Актавис“ предлага нови решения за повишаване на имунитета

21 януари 2010 11:03 | Коментари: 0
„Актавис“ предлага нови решения за повишаване на имунитета

Изследване на акули разкри, че те не боледуват от инфекциозни и злокачествени заболявания и раните им заздравяват два пъти по-бързо от тези на човека. Това се дължи на факта, че в организма на акулите се съдържат големи количества от т.нар. алкоксиглицероли.

Предисторията на тези открития започва още през XVIII век, когато за първи път норвежки рибари откриват, че маслото от черен дроб на акула ускорява заздравяването на кожната тъкан и помага за по-бързото възстановяване от тежки и продължителни заболявания. Друг морски народ – японците, също се възползват от чудодейните свойства на маслото от черен дроб на акула. Те го наричат „самедауа“, което в превод означава панацея.

В началото на 20. век науката за първи път се произнася относно забележителните свойства на рибеното масло от черен дроб на акула. Основен принос за това имат двама японски учени, които откриват липиди, различаващи се от обичайните мастни вещества. През 60-те години задълбочени изследвания на алкоксиглицеролите провеждат шведските учени Халгрен и Ларсон, които откриват поразителните сходства на съставките на маслото от черен дроб на акула, майчиното мляко и костния мозък.

Фармацевтичната компания „Актавис“ съчета постиженията на съвременната наука, новите технологии и мъдростта на морските народи, за да създаде 100% натурално рибено масло от черен дроб на акула.

„АктаВит Акула“ е най-богатият естествен източник на алкоксиглицероли. В човешкия организъм те се образуват в много малки количества в кръвотворните органи и са ключов елемент в майчиното мляко. По една-две капсули дневно „АктаВит Акула“ се препоръчват като профилактика. Алкоксиглицеролите подсилват естествената защита на кърмачетата срещу инфекции, докато се развие напълно имунната им система.

Имат силен имуномодулиращ ефект, повишавайки имунната защита срещу вирусни, бактериални и гъбични инфекции. Алкоксиглицеролите, основна съставка на „АктаВит Акула“, проявяват мощно антиоксидантно действие, като елиминират токсичните свободни радикали в организма, които са резултат от замърсен въздух, цигарен дим, някои храни, инфекциозни заболявания, радиация и неблагоприятни ефекти от лъчетерапия. Те потискат продукцията на раковите клетки и намаляват възможността им да обхванат здравата тъкан.

Във всяка капсула „АктаВит Акула“ в опаковка от 1000 мг на фармацевтичната компания „Актавис“ се съдържат 200 мг алкоксиглицероли. По една капсула „АктаВит Акула“ дневно се препоръчва като профилактика или успоредно с лечението на често повтарящи се инфекции при възрастни и деца (грип, простуда, херпес), за възстановяване на тъканите (бавно заздравяващи рани, дерматити, акне), състояния на стрес и умора, преди, по време на и след лъчетерапия и химиотерапия, злокачествени заболявания, автоимунни заболявания (ревматоиден артрит, псориазис).

Препоръчителният курс за профилактика и като добавка към лечението е 30 дни. „АктаВит Акула“ е 100% натурален продукт, добавка към храната, която можете да комбинирате и с останалите рибени масла от серията витамини и хранителни добавки на „Актавис“: Омега-3 форте и рибено масло от черен дроб на треска.

Опции: Изпрати на приятел, Абонирай се за дума
Сподели:
Novinite.bg
Виж коментари (0)   |   » Коментирай
СВЪРЗАНИ СТАТИИ
ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ
Няма коментари
НАПИШИ КОМЕНТАР:
* ИМЕ: E-MAIL:
* КОМЕНТАР:
  * КОД ЗА СИГУРНОСТ:   Въведете кода от картинката: security code

* Полетата маркирани със звезда са задължителни. Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван публично.

Тъй като бихме искали форумът да е място за честни, откровени и интересни мнения, най-любезно молим да използвате учтив и неагресивен тон в постингите си.
Всяко мнение, което подтиква към расова или полова ненавист, към тероризъм, както и написаното на вулгарен език, ще бъде изтривано веднага. Откровени рекламни съобщения, особено тези с поставени хиперлинкове без никаква връзка с обсъжданите теми, ще бъдат квалифицирани като спам и няма да бъдат толерирани.
ОЩЕ ОТ НОВИНИ:

Емил Радев: Политически спекуланти предричаха хиляди мигранти от Австрия, а върнатите са 69

16.04.2024 (Коментари: 0)

Политически спекуланти всяваха паника, предричайки хиляди мигранти от Австрия, но върнатите в България се оказаха само 69. » Прочети

Махнете тези вещи от дома си, за да не останете стара мома!

16.04.2024 (Коментари: 0)

Всички искаме уютен и приветлив дом, който ни помага да се отпуснем и да се наслаждаваме на живота. » Прочети

Две зодии с тотален успех във всичко до дни

16.04.2024 (Коментари: 0)

Две зодии ще ударят джакпота в най-скоро време, твърдят астролозите. » Прочети

Китайската диета топи до 5 кг за седмица

15.04.2024 (Коментари: 0)

Китайците са отявлени страстни любители на разнообразното хранене, но изненадващо рядко са пълни. » Прочети

Пак ще ни боли глава! Магнитни бури връхлитат днес и утре

15.04.2024 (Коментари: 0)

Астрономите съобщават за очаквана геомагнитна буря, която ще ни връхлети на 15 и 16 април. » Прочети

Д-р Емилова: Това модно лекарство за отслабване може да доведе до рак!

15.04.2024 (Коментари: 0)

Има случаи на хора, които са се разболели от рак на щитовидната жлеза, след като дълго време са приемали семаглутид с цел отслабване. » Прочети