НОВИНИ

Натуралните средства за болки в ставите и крема HondroCream

30 май 2019 10:00 | Коментари: 0
Натуралните средства за болки в ставите и крема HondroCream

HondroCream е био-козметичен крем за положително повлияване на кожа, която се намира в близост до отекли стави. Повечето хора се оплакват, че дермата им започва да се зачервява и подува, а нерядко и да пари, когато имат проблем със ставните сухожилия и обграждащата ги мускулатура. Производителят на био-козметичното изделие определя неговият натурален състав като основно предимство. Мненията и коментарите на клиентите по онлайн форумите за натурално облекчаване на болки в ставите и кръста са в консенсус с това твърдение, а повече от тях дори дават и висока оценка за съобразеността на цената на продукта с условията у нас в своите отзиви.

Кремът за благоприятстване на свободното движение ХондроКрем включва екстракт от ментол, както и различни видове етерични масла, в своята био-формула. Поръчката му е лесна и се прави през официалния уебсайт. Безрезултатно ще е да го търсите в аптеките и онлайн портали като Amazon, eBay или eMag, тъй като не е наличен там. Повечето хора, които страдат от внезапни прорязвания и усуквания, както и хронична болка в ставите, дори не осъзнават, че следва да съобразят хранителния си режим със своето състояние. Някои продукти са подходящи за тях, а други само карат синовиалната течност да намалее още повече.

Какъв Хранителен Режим Да Спазваме При Слаби Кости и Стави?

Голяма част от хората считат, че спазват сравнително здравословен режим на хранене, но това не винаги е така. Липсата на консултация с професионален диетолог предполага, че може да сме забравили да включим важни за цялостното добро състояние на организма елементи. Това означава, че не до всички части от него достигат подхранващи вещества. Добър пример за това е опорно-двигателната система. Тя има нужда от постоянен прием на калций, калий, мед, цинк, магнезий и желязо, за да бъдат костите и обграждащата ги мускулатура и стави в изрядно състояние.

Хиалуроновата киселина, която също играе ключова роля за подвижността и еластичността на ставния хрущял, неговите връзки и заобикалящата ги мускулатура, също намалява концентрацията си с годините. Организмът не може да я синтезира с такава скорост, както през младежките години. Това може да бъде причинено както от естествения процес на стареене на клетките, така и от редица решения, които взимаме относно начина си на живот. Тютюнопушенето е противопоказно за нейното количество. Учудващо, но пренасищането на тялото с Витамин C също може да не повлияе особено положително.

Храните, които е добре да се избягват по отношение на ставното здраве, са:

- Рафинираните захари;

- Сол;

- Царевично олио;

- Яйца;

- Рафинирани зърнени продукти и брашно;

- Полуфабрикати и пържени изделия;

Полезните за концентрацията на хиалуронова киселина и синовиална течност, която обгражда големите стави, са:

- Зеленолистни зеленчуци (броколи, зелена салата, копър, магданоз); Нискомаслено сирене, прясно и кисело мляко;

- Ядки;

- Риба и морски дарове;

- Авокадо;

- Чисто кафе на зърна в умерени количества;

Кои Етерични Масла Са Подходящи за Масажиране на Болезнени Стави?

Експертите считат, че локалните средства за облекчаване на болки и дразнения са много по-ефективни от тези за орален прием, що се отнася до оплаквания, свързани със ставите на крайниците и мускулите. Пропускливостта на порите на дермата позволяват на всеки един продукт, който бъде втрит в нея, да проникне директно и много по-бързо. Това се случва без да има намеса в нивата на кръвното налягане, както и да се налага изделията да преминат през стомашно-чревния тракт, затруднявайки обичайното му функциониране.

Най-подходящите етерични масла за директно прилагане са:

Етерично Масло от Розмарин и Камфор: Прекрасен аналгетик, който отпуска болката в мускулите.

Етерично Масло от Гаултерия: При тендинит и болка в малките стави.

Етерично Масло от Евкалипт: Когато изпитвате болка в големите стави.

Как Работи Кремът за Повлияване на Кожата HondroCream?

Производителят на това средство за благоприятстване на усещането за свобода на движение, дневната физическа активност и положително повлияване на кожата в зоните с болезнени стави ХондроКрем счита, че липсата на сериозни сигнали за възникване на противопоказания или неприятни епидермални обриви и други странични реакции се дължи на натуралният състав на био-козметичният продукт. Основните му съставки включват екстракт от ментол и етерични масла, които проникват дълбоко в кожата при локално апликиране.

My test imageКлиентите посочват и следните положителни характеристики на изделието в своите мнения и коментари по онлайн форумите за физическа активност във всяка една възраст:

- Достъпност на Цената Спрямо Условията на Живот в България;

- Удобен Метод за Плащане, Поръчка и Доставка;

- Без Сериозни Индикации за Възможни Противопоказания;

- Положително Повлияване на Вида на Кожата Около Ставите;

- Благоприятстване на Усещането за Свобода на Движение и Нивата на Дневна Физическа Активност;

Желаещите да се сдобият с бройка от крема за въздействие върху готовността за извършване на физическа активност могат да я заявят, оставяйки име и актуален телефонен номер на официалната уеб-страница на средството. Методът за плащане е наложен платеж, а текущата промоция предлага отстъпка от -50% от оригиналната стойност на всеки.

Свободното Движение Дава Криле на Душата!

Всеки човек иска да се чувства като младеж. Здравословните проблеми, предизвикани от естествените промени в тялото и забавянето на процесите вътре в него с възрастта, понякога ни пречат да го правим. Можем да възвърнем независимостта си, прилагайки средства с био-произход.

Опции: Изпрати на приятел, Абонирай се за дума
Сподели:
Novinite.bg
Виж коментари (0)   |   » Коментирай
ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ
Няма коментари
НАПИШИ КОМЕНТАР:
* ИМЕ: E-MAIL:
* КОМЕНТАР:
  * КОД ЗА СИГУРНОСТ:   Въведете кода от картинката: security code

* Полетата маркирани със звезда са задължителни. Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван публично.

Тъй като бихме искали форумът да е място за честни, откровени и интересни мнения, най-любезно молим да използвате учтив и неагресивен тон в постингите си.
Всяко мнение, което подтиква към расова или полова ненавист, към тероризъм, както и написаното на вулгарен език, ще бъде изтривано веднага. Откровени рекламни съобщения, особено тези с поставени хиперлинкове без никаква връзка с обсъжданите теми, ще бъдат квалифицирани като спам и няма да бъдат толерирани.
ОЩЕ ОТ НОВИНИ:

Печени тиквички с кашкавал и моцарела

18.04.2024 (Коментари: 0)

Пролетта е най-благоприятният сезон за разтоварване на организма. » Прочети

Има ли здравословна газирана напитка?

18.04.2024 (Коментари: 0)

Много хора виждат газираните напитки като вредни, но нови продукти по магазините - като Olipop и Poppi drinks, набират популярност като по-здравословната им алтернатива, разказват от Yahoo Life. » Прочети

Проучване: Необвързаните живеят най-добрия си живот - сами

18.04.2024 (Коментари: 0)

Луксозни партита, бляскави момичешки вечери и уикенди, прекарани в ресторанти из Ню Йорк, наслаждавайки се на богати мъже. » Прочети

Тлъсти пачки за тази късметлийска зодия до края на годината, според Тамара Глоба

18.04.2024 (Коментари: 0)

За хората, родени под знака на зодия Стрелец, 2024 година ще бъде специална, убедена е руската астроложка Тамара Глоба. » Прочети

Третата световна война в предсказанията на Баварския пророк Алоис Ирлмайер

17.04.2024 (Коментари: 0)

Пророчествата за Третата световна война са тема, която вълнува човечеството от векове. » Прочети

Постен гювеч с патладжан и бамя

17.04.2024 (Коментари: 0)

Необходими продукти:300 грама зелен боб300 грама бамя300 грама картофи3 броя моркови500 грама домати2 глави лук1 глава чесън3 броя чушки1 брой патладжан1 супена лъжица равна червен пипер6 супени лъжици олио Начин на приготвяне:Почистете и подгответе всичк » Прочети

Два дни ще ни боли глава! Идва нова магнитна буря

17.04.2024 (Коментари: 0)

Астрономите съобщават за очаквана геомагнитна буря, която ще ни връхлети на 18 и 19 април. » Прочети

Обрат за 4 зодии до дни!

17.04.2024 (Коментари: 0)

Периодът на Коридора на затъмнението е само началото на процесите на трансформация. » Прочети

Емил Радев: Политически спекуланти предричаха хиляди мигранти от Австрия, а върнатите са 69

16.04.2024 (Коментари: 0)

Политически спекуланти всяваха паника, предричайки хиляди мигранти от Австрия, но върнатите в България се оказаха само 69. » Прочети